> Advies > Bijzondere situaties > Valentijnsdag overleven als single

Bijzondere situaties

Valentijnsdag overleven als single

Het is zover: het feest der liefde overdondert het land. Overal hartjes, overal cadeautjes, parfumerie staat overvol, juweeltjes worden gekozen... Jij bent single en hebt niet dadelijk een zicht op een afspraakje. Hoe moet je in godsnaam deze dag doorkomen? Zielig in je zetel zitten help je niet om je beter te voelen. Een dag onder je lakens kruipen en 24u wachten is een remedie, maar helpt je echt niet vooruit. Misschien toch maar beter aan de slag gaan met enkele tips…

Valentijnsdag overleven als single

Single vrienden

Het is nog niet te laat. Nodig al je single vrienden uit in een cafeetje of bij je thuis en vraag hen om ook een single mee te brengen. Wie weet waar dat toe kan leiden… En zo ontmoet je toch weer nieuwe mensen!

Bijzondere mensen

Valentijn gaat over elkaar laten zien dat je van elkaar houdt, dat die ene voor jou toch bijzonder is. Ook al ben je single, je hebt toch ook een hoop bijzondere mensen rondom jou. Waarom hen ook niet even bedanken dat ze in jouw leven zijn? Stuur deze bijzondere mensen een kaartje, een berichtje, of geef hen een cadeautje. Niet alleen zal iedereen het een lief gebaar vinden, de kans bestaat dat je zelf ook heel wat berichten terug krijgt. Zo ben je toch net iets minder alleen.

Niet overhaasten

Probeer niet nog snel een date te versieren. Je gaat overhaast kiezen uit je lijst van voorgestelde matchen en dat brengt je nergens. Ben je al een tijdje aan het mailen met iemand, dan kan Valentijn uiteraard wel de geschikte trigger zijn om iemand uit te nodigen. Niet op restaurant, maar waarom geen kopje koffie drinken na het werk?

Mijd winkels

Voor veel mensen is Valentijn een commercieel feest en er wordt heel wat gekocht. Dat doe jij lekker niet. Jij hoeft je zuurverdiende centjes alleen maar aan jezelf uit te geven. Vermijd de winkels want die hangen vol met hartjes en romantische muziek. Koop maar eens lekker makkelijk online!

Jij-tijd!

Verwen jezelf. Van wie hou je? Van jezelf! Laat het bad dus maar rijkelijk vullen met die heerlijke zeep, een lekkere peeling, baard mooi trimmen, haar van de benen doen, een goed glas wijn erbij, leuke muziek... het is JIJ-tijd!

Sporten

Trek je sportkleren aan! Niet alleen zorgt sporten ervoor dat je endorfines aanmaakt en je minder neerslachtig bent, op Valentijn zit de fitnesszaal vol met singles want al de rest zit rustig op restaurant.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)