> Advies > Partnervoorstellen & Profielen > Als u al een tijdje lid bent

Partnervoorstellen & Profielen

Als u al een tijdje lid bent

U bent sinds een paar maanden Parship-lid en u bent de juiste persoon nog niet tegengekomen? Krijgt u bovendien niet zoveel contactverzoeken meer binnen als in het begin? Dan is het tijd om uw ogen opnieuw te openen. Nieuwe ronden, nieuwe kansen.

Als u al een tijdje lid bent

In het begin is het redelijk gemakkelijk. Uw profiel springt er tussenuit met grote hoofdletters: NIEUW. Contactverzoeken stromen binnen en u beantwoordt netjes alle vragen. Dan verzanden enkele correspondenties, en een aantal ontmoetingen loopt op niets uit. Wat nu?

Profiel oppoetsen

Kijk nog eens naar uw beschrijving bij 'Ik over mezelf'. Humor is een eigenschap die door veel kandidaten als zeer hoog wordt gewaardeerd. Zinnen als 'Dat moet je zelf uitvinden' triggert iemand zelden om te reageren. Ook het samen bekijken van de zonsop- en ondergang zijn de grootst genoemde clichés. Verder doet een goede profielfoto wonderen. Kortom, haal uzelf uit het slop en poets uw profiel op met frisse uitdagende beschrijvingen.

Coaching

Vindt u het moeilijk uzelf op een goede manier te presenteren? Raadpleeg dan eens telefonisch onze Parship-psycholoog. En vertel waar u tegenaan loopt. Samen met de Parship-psycholoog ontwikkelt u een strategie die het beste bij u past. U zult zien dat ook in u een pionier schuilt.

IJsbreker versturen

Is de stap om iemand een persoonlijk bericht te sturen u te groot? Breek dan het ijs, en verstuur een IJsbreker. U beantwoordt vier vragen, waarop hij/zij dezelfde vragen ontvangt. Komen de antwoorden met elkaar overeen? Of liggen deze juist ver uit elkaar? Welke kant het ook op mag gaan, u hebt in ieder geval gespreksonderwerpen voor een eerste contact.

Foto zegt niet altijd meer

Zegt een foto altijd meer dan duizend woorden? Nee. Iemand kan nog zo'n leuke foto hebben, in de realiteit kan hij/zij behoorlijk tegenvallen. Ook kandidaten die geen trekjes hebben van Brad Pitt of Angelina Jolie passen bij u. Pin u dus niet vast op fotomateriaal. Dat zegt echter niet dat u met een goede profielfoto wel een stapje voor heeft.

Verder kijken dan beroep

Niets is misleidender dan beroepsbeschrijvingen. Wilt u het liefst een straaljagerpiloot van 1.85 meter zonder kinderen? De 1.76 meter lange postzegelverzamelaar met volwassen dochter kan ook heel charmant zijn. Ten slotte is ook niet iedere redacteur waanzinnig creatief, niet iedere ICT'er saai, en niet alle leraren belerend.

Zoektocht kost tijd

Het klinkt misschien niet zo romantisch, maar het vinden van een partner kost tijd. Afhankelijk van hoe groot uw wens is om een partner te vinden. Wilt u snel succes? Spendeer dan gemiddeld een uur per dag aan uw zoektocht. Wie niet waagt, die niet wint.

Tot slot nog twee tips:

* Staar u niet blind op verhalen van stellen die al na het eerste, tweede of derde contact de grote liefde hebben gevonden. * Blijf standvastig en toon doorzettingsvermogen.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)