> Advies > Partnervoorstellen & Profielen > Man zoekt vrouw: do's en don'ts om haar aandacht te pakken

Partnervoorstellen & Profielen

Man zoekt vrouw: do's en don'ts om haar aandacht te pakken

Het enige wapen dat je als man hebt om de aandacht van een partner te trekken is een aantrekkelijk profiel te plaatsen. Dat ligt voor de hand. Toch gebeurt het te weinig. Als je de aandacht van vrouwen wilt, moet je weten wat hun aandacht trekt en wat niet.

Man zoekt vrouw: do's en don'ts om haar aandacht te pakken

Man zoekt foto?

Bij het zoeken naar een partner speuren heel wat mensen een database van een datingsite af. Ze bekijken honderden foto's en diegene met een goeie foto, wordt beloond met een contactverzoek. Oneerlijk, niet? Op Parship zie je geen foto's. Dat is een bewuste keuze, niet alleen omdat Parship de privacy van zijn leden belangrijk vindt, maar ook omdat Parship het zoeken naar de ware niet wil beperken tot een vleeskeuring. Het enige wapen dat je als man hebt om de aandacht van een partner te trekken is een aantrekkelijk profiel te plaatsen. Dat ligt voor de hand. Toch gebeurt het te weinig. Als je de aandacht van vrouwen wilt, moet je weten wat hun aandacht trekt en wat niet.

Tips van de Singles Coach

Vaak zie je op een profiel ‘gescheiden leven’, maar nog niet officieel gescheiden. Voor heel wat vrouwen is dat storend. Kan hij nu écht niet even wachten? Belangrijk is dat je in je profiel uitlegt waarom je net in deze fase van je leven al op zoek bent naar een nieuwe partner. Zonder een goede uitleg maak je geen kans.

Iedereen wil wel op nummer één staan en een unieke plaats innemen, ook een vrouw. Als je schrijft dat je op zoek bent naar “toffe vrouwen" dan lijkt het alsof je met een hele groep wil daten. Niemand vindt dat leuk. Spreek dus in enkelvoud.

Blijkbaar schamen somige mannen zich toch nog een beetje over hun datingsiteavontuur en minimaliseren het wat. 'ik ben hier per ongeluk terecht gekomen' Of nog erger: 'een vriend van mij heeft dit account aangemaakt'. Wanneer een vrouw dat leest, denkt ze dat je eigenlijk niet geïnteresseerd bent of dat je je zoektocht naar de ware niet echt serieus meent. Op een website als Parship zit je dan bij een verkeerd publiek.

Schrijf in je profiel niet alleen over feiten. Het is goed om te weten wat voor werk je doet, maar voor de meeste vrouwen is het veel belangrijker om te weten hoe jij je voelt bij je werk: wat precies vind je leuk, hoe is het contact met je collega's, waar heb je het moeilijk mee...

Zinnen als 'als je nog vragen hebt, mag je die gerust stellen” moet je echt mijden. Zo lijkt het wel dat je een examen aan het afleggen bent en -nog erger- dat je niets te vertellen hebt over jezelf. Als je jezelf niet interessant vindt, waarom zou zij dat dan moeten vinden?

Samengevat. Een profiel dat vrouwen aantrekt, richt zich op het vinden van die ene, is duidelijk en positief en schuwt het verwoorden van gevoelens niet.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)