> Dit is Parship > Coaching > Parship-Coaching

Coaching

Parship coacht u graag in uw datingavontuur

Parship-Coaching

Parship staat u met raad bij als u vragen heeft over online dating. Bijvoorbeeld over hoe u uw profiel zo goed mogelijk weergeeft. Of hoe u het beste een berichtje stuurt. Maar ook praktische tips voor een eerste keer op café met uw Parship-match of tips voor wanneer dit ook echt leidt tot een heuse relatie.

 

Lees al onze adviezen hier. Dankzij onze ervaring in het dating universum weten we welke vragen er zoal spelen en ook wat daar de beste tips voor zijn. Ervaren single coaches bij Parship schreven veel artikelen over uiteenlopende zaken, waar u als ervaren én onervaren online dater baat bij heeft. We voegen regelmatig nieuwe artikelen toe, om u te coachen - van een eerste berichtje tot een relatie met uw grote liefde!

Onze single coaches

Wie schrijven al die handige adviezen over dating dat precies?

 Bart Van Coillie is geboren in de gouden jaren zestig, in Roeselare, West Vlaanderen. Sindsdien is hij geleidelijk meer naar het oosten opgeschoven, via Antwerpen en Brabant, tot hij in het Limburgse Ham terechtkwam. In zijn jonge jaren hield hij zich bezig met o.a. speelpleinwerk. Hij is al zijn hele leven gepassioneerd door de mens en hoe die in elkaar zit. Mensen begrijpen en helpen begrijpen is zijn drive! Studeren deed hij in Leuven, onder andere godsdienstwetenschappen, Familiale en Seksuologische wetenschappen en Systeempsychotherapie (relatie-, gezins- en sekstherapie). Hij gaf meer dan 20 jaar levensbeschouwelijke en menswetenschappelijke vakken in het secundair en het hoger onderwijs. Sinds 1997 heeft hij een praktijk als psychotherapeut, gezins-, relatie-, en sekstherapeut in Ham (Limburg), en sinds 2012 is hij hoofd therapie in een psychiatrisch zorgcentrum.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)