> Help & Contact > Het PARSHIP-principe > Wat zijn matching-punten?

Het Parship-principe

Wat zijn Matching-punten?

Matching-punten laten u zien hoe goed u volgens het Parship-principe bij een lid past. Een score van 100 punten laten een gemiddelde match zien. Een score van 110 of hoger laten een hele goede match zien. Maar natuurlijk kan een lagere score ook leiden tot een succes – uiteindelijk beslist u.

Een goede balans tussen overeenkomsten en verschillen levert een hoog matching-resultaat tussen twee persoonlijkheidsprofielen op. Naast de Matching-punten speelt uw persoonlijke voorkeur uiteraard ook een grote rol. (Zie ook Wat is de betekenis van het Matching-symbool)

Waar kan ik de Matching-punten vinden?

U vindt de Matching-punten onder "Zo goed past u bij elkaar" bovenaan in ieder partnervoorstel, in het Matching-symbool. In dit symbool kunt u meteen zien in hoeverre uw persoonlijkheid, gewoontes en interesses bij elkaar passen.

Onder het tabblad "Matching-resultaat" kunt u uw overeenkomsten en tegenstellingen in detail bekijken.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)