> PARSHIP Magazine > Single leven > Partnerwens in winter het grootst

Single leven

Partnerwens in winter het grootst

De winter is de winnaar. Als de temperatuur naar het vriespunt daalt, wilt u niets liever dan warmte krijgen van een partner. Dit blijkt uit een Parship-enquête waarin we peilden welk seizoen bij u de grootste partnerwens aanwakkert. Opvallend: de zomer scoort bijzonder laag bij vrouwen.

Partnerwens in winter

Parship-leden brengen het liefst de koude maanden met een partner door. Van de 550 mensen die de enquête hebben ingevuld . 324 waren man, 232 vrouw, heeft veertig procent de voorkeur voor liefde in de winter. En heel begrijpelijk, want tijdens die donkere en koude winterdagen is er niets fijner dan warmte ontvangen van een partner. Lekker lepeltje liggen of op de bank tegen elkaar aankruipen; dat wenst elke single zich als die periode van winterse huiselijkheid weer aanbreekt.

Ook de herfst doet het goed. Zo kiest een kwart van de deelnemers voor de stelling 'De herfst. Tijdens dit stormachtige seizoen heb ik juist behoefte aan rust van een partner.' Hierbij scoren de mannen iets lager dan de vrouwen, respectievelijk: 23% tegen bijna 28%.

Lentekriebels

De lente scoort met twintig procent van de stemmen lager dan de koude maanden. De percentages voor vrouwen en mannen zijn nagenoeg gelijk. Verhuist de 'lentekriebel' hiermee naar het land der fabelen? De uitslag van de enquête doet het haast vermoeden. Maar misschien geven die frisse zonnestralen u zoveel nieuwe energie dat een lichte kriebel of flirt al voldoende is.

Padvinderbroek

Verrassend: slechts voor één op de tien van de vrouwen is de zomer het seizoen waarin de partnerwens het grootst is - tegen 18% van de mannen. Op alle andere seizoenen scoren de beide seksen ongeveer gelijk. Maar mannen lijken gevoeliger voor opwaaiende zomerjurken dan vrouwen voor de padvinderbroek. Dus mannen, dat wordt meer aandacht besteden aan uw kleding komende zomer!

Harry meets Sally

De bezoekcijfers van Parship onderschrijven de winst van de winter als seizoen met de grootste partnerwens. Zo willen wij graag verklappen dat naast de gebruikelijke herfstdrukte er altijd in januari een enorme piek valt te zien. Misschien wordt het verlangen na de feestdagen zo groot dat iedereen zich massaal voorneemt die ware liefde te vinden. Om samen te genieten van een filmklassieker als 'When Harry met Sally' of van een romantische schaatstocht. Luid het nieuwe jaar ook in met liefde!

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)