> PARSHIP Magazine > Vrouw zoekt man: dating van A tot Z > Welke dating tips halen we hieruit?

Vrouw zoekt man: dating van A tot Z

Welke dating tips halen we hieruit?

Welke dating tips halen we uit het verhaal van Katleen? Mieke zet ze op een rij. Deel 1: het profiel. Lees volgende keer meer dating tips.

online dating tips

Uit het verhaal van Katleen kunnen we een aantal dating tipsa halen. Mieke zet ze nog eens op een rij. Deel 1.

 

De voorbije weken en maanden hebben jullie het verhaal van Katleen kunnen volgen, een knappe vrouw van in de veertig die op zoek ging naar een nieuwe partner na een scheiding. Haar online dating avontuur was voor veel leden zeer herkenbaar en de reacties waren dan ook zeer positief. Op vraag van de Parship-leden, vatten we de tips die Katleen kreeg nog even samen, gebundeld per thema.

 

PROFIEL

 

Bij online daten is je profiel je reclamebord. Zorg er alleszins voor dat je de tijd neemt om het in te vullen en zoek naar die mooie unieke kleine dingen van jezelf. Iedereen vindt eerlijkheid belangrijk. Maar niet iedereen durft te zeggen dat hij/zij het best belangrijk vindt om bijvoorbeeld met muziek wakker te worden, om elke dag vers brood te halen, om elke avond bij het thuiskomen eerst ‘thuiskleren’ aan te doen.

 

Heel wat singles selecteren de voorgestelde profielen op een job, een hobby, matchpunten, etc. Zegt een job we je bent? Ja en nee. Een job kan een indicatie zijn, zeker wanneer iemand die job al lang heeft en die ook als zijn droomjob beschouwt. Maar er zijn heel wat mensen die een job gewoon uitvoeren, zonder dat dit hun passie is. Die passies steken ze in hun hobby. Sommige mensen kiezen ook net voor een vaste job om tijd in hun hoofd te kunnen laten voor datgene wat hen echt boeit. Een boekhouder die aan valschermspringen doet, een IT ’er die in het weekend met de helikopter vliegt en was er niet zo een man die in de Colruyt werkte die plots stand-up komediant was?

 

Op matchpunten een keuze maken is geen slecht begin. Maar kijk ook eens naar de hobby’s van de singles uit de partnervoorstellen of naar hun muziekkeuze. En soms laten ze wat meer van zichzelf zien in de denkwolk die je kan lezen of in de korte antwoorden.

 

Besef dat je profielen leest vanuit een bepaalde modus en fase van je leven waar je inzit. Je gaat iemand met rust zoeken als je dat op dat moment nodig hebt.

 

Probeer vooral te kijken naar hoe je in het leven staat. Dat gaat verder dan alleen vandaag. Vergeet niet dat andere leden kunnen zien dat je hun profiel bezocht hebt. Dat heeft een doel. Doordat anderen kunnen zien dat jij gekeken hebt, zorgt dat voor meer interactie.

 

In heel wat gevallen is het best leuk dat ie mensen opnieuw moeite doen. Want je was hen inderdaad gewoon vergeten iets te schrijven of je wist niet goed wat. En als het dan gaat over een profiel dat je echt niet fijn vindt, dan moet je dat maar even zeggen.

 

Lees volgende keer meer online dating tips, die Mieke Katleen meegaf.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)