> PARSHIP Magazine > Vrouw zoekt man: dating van A tot Z > Zwart/wit

Vrouw zoekt man: dating van A tot Z

Zwart/wit

Tussen haar bezoekers heeft ze iemand ontdekt die zijn profiel volledig heeft ingevuld. Dat vindt ze fijn, even alles lezen, een beeld krijgen van hoe iemand is. En deze is goedgekeurd.

Vrouw zoekt man

Katleen kijkt wit/zwart. Ofwel is een profiel haast leeg en intrigeert het haar. Ofwel is een profiel volledig en houdt ze er van om alles eens rustig te lezen.


Katleen kijkt wit. Ze had het zich vorige keer voorgenomen. Ze had een leeg profiel gevonden en ging hem contacteren. Iemand die enkel zijn beroep had in gevuld en in zijn tekstwolk andere singles had aangespoord om meer van hem et weten te komen op zijn profiel. Maar daar stond… niets. Katleen stuurde hem een mailtje met een verwijzing naar zijn overvolle profiel met een vette knipoog erachter. Het werkte. Hij schreef terug. Ze hebben iets gemeen. Een profiel goed invullen lijkt soms wel op je persoonlijke reclamefolder. Op elke vraag proberen het juiste in te vullen om jezelf onder de aandacht te krijgen. “Kijk naar mij! Zie hoe goed ik ben!” Dat verkopen van jezelf, daar houden ze alle twee niet van. Fijn, iets gemeen, schreef ze terug. Toch antwoordde hij niet.


Katleen kijkt grijs. Ze kijkt eens tussen de mensen die haar profiel bekeken hebben, maar niets hebben laten weten. Dat vindt ze vervelend. Ze vindt het niet vervelend dat iemand haar profiel bekijkt en niets stuurt. Ze vindt het wel vervelend dat andere kunnen zien dat zij gekeken heeft. Daar voelt ze zich soms wat betrapt door of soms zelfs schuldig. Een instant gevoel dat ze iemand afkeurt. We bespreken dat. Al snel ziet ze de meerwaarde er van in. Soms kijkt zij op een profiel en weet ze niet dadelijk welk bericht ze wil versturen. Soms kijkt ze en heeft ze geen tijd of zin om een bericht te bedenken. Soms kijkt ze, verdwijnt haar aandacht even door dagdagelijkse beslommeringen en vergeet ze het . En soms, ja, dan is het ook gewoon omdat het profiel haar niet interesseert. Heel wat meer redenen dus.


Katleen kijkt zwart. Tussen haar bezoekers heeft ze iemand ontdekt die zijn profiel volledig heeft ingevuld. Dat vindt ze fijn, even alles lezen, een beeld krijgen van hoe iemand is. En deze is goedgekeurd. Ze herkent dingen over zichzelf en moet lachen. Zelfs de matchpunten zijn groot. Aanschrijven dus…


Katleen wil wit. Niet alleen in haar nieuw huis. Haar werfleider moet nu ongeveer terug zijn van verlof, iemand om haar verbouwingsperikelen mee te bespreken. Hoe? Je hebt hem nog niet gecontacteerd? Ja, maar hij ging wel … komaan Katleen. Een mailtje om hem een fijne thuiskomst te wensen en te zeggen dat je benieuwd bent naar zijn reisverhaal, daar is toch niets mis mee?


Katleen wil zwart. De festivalman heeft ze niet meer gezien, smsjes blijven en hij heeft haar zelfs willen bellen. Zij was niet op hem aan het wachten. Zij wil meer dan dat.


Dating tips

 

  • - Dat ‘de lege profiel man’ Katleen niet terug antwoordde is niet zo raar. In het antwoord dat ze schreef bevestigde ze alleen zijn mening maar stelde geen vraag. Ook sneed ze geen nieuw thema aan en dan valt een conversatie stil. Vergelijk het met deze conversatie: ‘het is mooi weer vandaag’ ,‘Ja, ik heb het ook gezien, het is echt mooi’.
  •  
  • Je voelt het zelf wel, dit gesprek is afgerond en valt gewoon stil. Wanneer je er een vraag bijzet krijg je meer zin om te antwoorden. ‘Het is mooi weer vandaag’ ,‘Ja, het is echt mooi. Typisch weer om een stevige wandeling te maken. Hou jij daar van? ‘
  •  
  • Of je gooit er een nieuw thema bij. ‘Het is mooi weer vandaag’ ,‘Ja, ik heb het ook gezien, het is echt mooi. Ik kan daar ook zo gelukkig van worden, van wat zon op mijn gezicht. Je voelt je een ander mens en iedereen is plots vrolijker. Dan stap ik trouwens ook al sneller eens op de fiets. Goed voor mijn conditie en goed voor het milieu. En dan dat zachte briesje door je haren voelen gaan, heerlijk toch’. Hierdoor heeft de andere al dadelijk een hoop nieuwe thema’s (vrolijkere mensen, fietsen, conditie, het milieu)waar hij kan op inpikken
  •  
  • - Andere leden kunnen inderdaad zien dat je hun profiel bezocht hebt. Katleen voelt zich wat betrapt daardoor. Toch heeft het wel een doel. Doordat anderen kunnen zien dat jij gekeken hebt, zorgt dat voor meer interactie. In heel wat gevallen is het best leuk dat ie mensen opnieuw moeite doen. Want je was hen inderdaad gewoon vergeten iets te schrijven of je wist niet goed wat. En als het dan gaat over een profiel dat je echt niet fijn vindt, dan moet je dat maar even zeggen.
  •  

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)