> Dating in uw regio > Dating in Bergen

edit

  mehr

Singles Bergen

Ruim 90.000 inwoners, en daaronder veel singles. We hebben het over Bergen, de hoofdstad van de Belgische provincie Hennegau. Een bijzondere attractie is het oude marktplein met zijn statige herenhuizen. Voor Singles is Bergen een prima gelegenheid om met elkaar kennis te maken. Daarom is een wandeling door de oude straten van Bergen, zeker in gezelschap van een van de leuke singles van Bergen, warm aan te bevelen.

Vriendelijke singles in Bergen zijn echter niet alleen in de oude straten en op het marktplein te vinden. Cultureel geïnteresseerde singles zijn ook te vinden in de Sint-Waltrudiskerk van Bergen. In de schatkamer van de kerk is schitterend gouden smeedwerk te bewonderen. Ook in het museum der Schone Kunsten zijn singles in Bergen te vinden. Bij het bekijken van de verschillende exposities is het makkelijk om met andere singles een gesprek aan te knopen.

Een eerste kennismakingen met de singles in Bergen kan 's avonds worden vervolgd in een van de uitstekende restaurants. Tijdens een gezellige avond met heerlijke specialiteiten en een lekker glas rode wijn leer je elkaar snel beter kennen. Voor een nieuwe afspraak met singles Bergen is bijvoorbeeld de Ducasse een goede gelegenheid. De Ducasse van Bergen wordt in de volksmond ook Doudou genoemd en vindt elk jaar op de zondag na Pinksteren plaats. Dit gebeuren bestaat uit de Procession de la Trinité en het spel Combat dit Lumeçon. Het is een feest dat niemand in Bergen wil missen, ook de singles van Bergen niet.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)