> Dating in uw regio > Dating in Charleroi

edit

 

Singles Charleroi

De grootste stad van het Waalse gedeelte van België is het eigenzinnige Charleroi. Deze stad ligt 50 km ten zuiden van Brussel, midden in het prachtige landschap van Henegouwen. Het dynamische karakter van deze levendige stad vormt een fraai contrast met het de rust en stille schoonheid van het omliggende landschap. Singles in Charleroi zullen hier behalve de culturele bezienswaardigheden vooral de uitstekende traditionele keuken weten te waarderen.

Charleroi staat net als de rest van Wallonië bekend om zijn kostelijke keuken. De vele gasthuizen en restaurants serveren alles van de stevige Belgische keuken tot aan Frans geïnspireerde Haute Cuisine. Singles in Charleroi zullen naast het prima eten ook warm lopen voor de aantrekkelijke omgeving. Na een versterking is het tijd voor een gezamenlijke stadswandeling. Singles zullen in Charleroi heel wat getuigen van de lange geschiedenis van de stad vinden.

Vanaf het centrale marktplein vindt u aan beide zijden van de Sambre een groot aantal prachtige gebouwen, zoals bijvoorbeeld de Maison Dorée, een gebouw in Art Nouveau stijl dat tegenwoordig bezichtigd kan worden. De vele gesloten mijnen en het glasmuseum getuigen van de rijke industriële geschiedenis van Charleroi. Zowel de mijnbouw als de nu vrijwel verdwenen zware industrie zijn kenmerkend voor Charleroi. Singles zullen in deze stad van de Caroloregiens – de inwoners van Charleroi – een leuke tijd hebben.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)