> Dating in uw regio > Dating in Ixelles

edit

 

Singles Ixelles

Iets minder dan 78.000 inwoners heeft Ixelles, een gemeente van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De gemeente ligt onder andere tegen de stad Brussel aan en bevindt zich ten zuidoosten van de binnenstad. Heel bekend, ook bij de singles in Ixelles, is de midden door Ixelles verlopende Louizalaan, die met prachtige kastanjebomen is omzoomd. Ixelles is een heel contrastrijke gemeente, en singles in Ixelles ontmoeten elkaar niet alleen op vaste plekken. Singles in Ixelles vinden elkaar in de groengebieden in de buurt van het stedelijke bos, flaneren door de luxewijken van Ixelles en spreken af bij de zaken- en winkelgebieden de buurt van de Naamsepoort.

Centrale ontmoetingsplekken, waar ook veel singles Ixelles komen, zijn het theater en de bioscopen van Ixelles. Ixelles heeft zich tot bruisend centrum van het Brusselse culturele- en nachtleven ontwikkeld. Singles in Ixelles waarderen het veelzijdige aanbod van de stad en kunnen hierdoor heel makkelijk andere singles leren kennen. Populaire trefpunten voor singles in Ixelles zijn niet alleen de culturele instellingen, er zijn ook heel romantische plekken om elkaar te ontmoeten. Wandelen kan in de parken van Ixelles of in het bos van Commères.

Het contrast tussen het bruisende leven en de verstilde plekken, die Ixelles te bieden heeft, is één van de dingen die singles in Ixelles goed bevallen. Zo kan men samen met andere singles in Ixelles 's middags genieten van prachtige wandelingen en 's avonds lekker het nachtleven in duiken.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)