> Dating in uw regio > Dating in La Louvière

edit

 

Singles La Louvière

Met ca. 78.000 inwoners is La Louvière qua grootte de elfde stad van België. De stad ligt in de provincie Hennegau, aan de rivier Haine, die door Belgie en Frankrijk stroomt. La Louvière trekt veel toeristen, waaronder ook talrijke singles. Geen wonder, want hier zijn heel wat bezienswaardigheden te ontdekken. Een bijzondere publiekstrekker, waarvoor ook zeker veel singles in La Louvière zich zullen interesseren, zijn de vier oude dokken aan het Canal du Centre. Deze werden in het jaar 1998 door de Unesco op de lijst van wereldcultuur- en natuurerfgoed opgenomen. Een perfecte plek om een gesprek aan te knopen met singles in La Louvière.

Singles in La Louvière die zich voor porselein interesseren, zullen vast en zeker de geschiedenis van de in 1841 opgerichte porseleinfabriek kennen. Een afspraak in de fabriek van Royal Boch en in het atelier Boch Keramis creëert een extra band tussen singles in La Louvière die zich beide voor porselein interesseren. Na een uitstapje naar het porseleinmuseum is het leuk om even de binnenstad te bekijken. Ook hier zijn, vooral tijdens het weekend, veel singles te vinden die elkaar treffen voor een wandeling of een etentje in een restaurant.

Singles in La Louvière zijn ook te vinden in de twee fascinerende musea van de stad La Louvière. Een bezoek aan het Centre de la Gravure et de I’Image imprimée en het museum lanchelevici is zeker de moeite waard, en niet alleen voor singles in La Louvière.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)