> Dating in uw regio > Dating in Moeskroen

edit

 

Singles Moeskroen

Op een steenworp afstand van de Belgisch-Franse grens ligt het schilderachtige stadje Moeskroen. Singles zullen deze charmante stad niet snel weer vergeten. Als afsluiting van een romantische reis door Frankrijk of als interessante tussenstop onderweg door België is een wandeling door het laatmiddeleeuwse Moeskroen bijzonder de moeite waard, zowel voor singles als voor verliefde stelletjes. Grote kans kans dat u in deze sfeervolle omgeving leuke mensen leert leren.

Singles kunnen in Moeskroen genieten van prachtige typisch Waalse architectuur. Vooral het historische kasteel Château des Comtes uit de 15e eeuw is een bijzondere bezienswaardigheid. Maar ook oude oude kerk is een goed reden om Moeskroen te bezoeken.

De stad heeft haar charme natuurlijk niet alleen te danken aan de architectuur en de bezienswaardigheden. Moeskroen heeft voor singles veel meer in petto. Zoals bijvoorbeeld het beroemde Feest van de Hand, dat in de derde week van september plaatsvindt. Als symbool van de broederschap brengen de traditioneel geklede Gilles terwijl ze in een versierde optocht door de straten trekken sinaasappels aan de man. Hiermee komen de Middeleeuwen weer tot leven en ontstaat er een leuke sfeer waarin singles in Moeskroen elkaar ontspannen kunnen leren kennen. Voor een kleine adempauze na afloop is het prachtig ingerichte stadspark heel geschikt. Na een enerverende dag is het hier prima ontspannen voor singles in Moeskroen.
 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)