> Dating in uw regio > Dating in Namen

edit

 

Singles Namen

De beroemde citadel van Namen past ook prima in deze omgeving. Singles kunnen vanaf dit bouwwerk, dat op een heuvel ligt, genieten van een romantisch uitzicht. Tevens vindt hier jaarlijks een bierfestival plaats, een goede gelegenheid om nieuwe contacten te leggen. Maar Namen heeft nog veel meer te bieden, vooral tijdens een wandeling door de straten zult u aangenaam verrast zijn door de karakteristieke architectuur. Ook de wachttoren en de St-Aubin-Kathedraal zijn de moeite van het bekijken waard.

Namen is de provinciehoofdstad van de gelijknamige provincie en tevens de hoofdstad van de overwegend Franstalige regio Wallonië. Singles hebben in Namen goede kansen om nieuwe contacten te leggen en een ontspannen en interessante tijd te beleven. De 107.000 inwoners tellende stad ligt op de plek waar de Samber en de Maas samenkomen en heeft zijn charme vooral te danken aan het heuvelachtige groene landschap.

Singles in Namen moeten ook zeker de nabije omgeving verkennen om zo een indruk te krijgen van het schilderachtige landschap van de provincie. Het landschap kan prima te voet of met de fiets worden verkend. Maar ook een tochtje met een kano op een van de vele rivieren is aan te bevelen. Bovendien zijn er veel kastelen en fascinerende grotten. Het gemeenschappelijk verkennen van Namen kan een waar avontuur worden, vooral als u er een bezoek aan een jazz-, rock of filmfestival in Namen aan vastknoopt. Singles zullen zich in de Waalse hoofdstad zeker niet vervelen.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)