> Dating in uw regio > Dating in Schaarbeek

edit

 

Singles Schaarbeek

Ten noorden van de binnenstad van Brussel ligt de Belgische stad Schaarbeek (in het Frans ""Schaerbeek""), met iets meer dan 116.000 inwoners de op één na grootste stad van de regio Brussel. De regio was vroeger vooral bekend om de teelt van morelen, grote zure kersen die onder andere werden gebruikt voor het brouwen van de biersoort kriek. Ook nu nog zweren traditionele bierbrouwers bij de Schaarbeekse kersen, hoewel deze inmiddels niet meer direct in het stadsgebied worden verbouwd.

Twee van de grootste bezienswaardigheden van de gemeente Schaarbeek zijn met zekerheid het raadhuis en de Sint-Mariakerk, die beide in het stadscentrum te vinden zijn. Hier kunt u, vooral op warme zomeravonden, ook veel singles in Schaarbeek ontmoeten. Een ander populair trefpunt voor singles in Schaarbeek is het Josaphatpark, waar u gezellig kunt flaneren en tot rust komen. Maar het park biedt ook mogelijkheden om te sporten, u kunt er onder andere boogschieten en minigolf spelen, populaire attracties onder singles in Schaarbeek. Ook Terdelt, de tuinstad van Schaarbeek, is bijzonder geliefd.

Cultureel geïnteresseerde singles in Schaarbeek vindt u daarentegen vooral in de Jugendstil-woonwijken van de gemeente of in het cultureel centrum ""Les Halles"". Hier staan muziek- en dansvoorstellingen, literaire performances en circusvoorstellingen op het programma.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)