> Dating in uw regio > Dating in Seraing

edit

 

Singles Seraing

Wie op zoek is naar iets origineels moet zeker een bezoek brengen aan de 61.500 inwoners tellende stad Seraing. Gelegen in het zuidwesten van de gelijknamige provincie Luik, heeft Seraing singles mooie momenten te bieden, ook als het industriële stadsbeeld op het eerste gezicht misschien een andere indruk geeft. De charme van Seraing komt vooral voort uit de eigenzinnige combinatie van traditionele en industriële bouwwerken.

Ooit bevond zich in Seraing een cisterciënzer klooster, waarvan het gebouw tegenwoordig hoort bij het klooster Val-St-Lambert. Vooral het abdij-paleis is het bekijken waard, want hierin bevindt zich een kristalmuseum dat getuigt van de vroegere betekenis van de mijnbouw van de stad.

Singles in Seraing kunnen echter nog veel meer beleven. Bij een gemeenschappelijke wandeling toont de stad zich van verschillende kanten. Terwijl het centrum wordt gedomineerd door de interessante tegenstelling tussen industriële en traditionele gebouwen, hebben de omliggende stadsdelen een uitgesproken eigen karakter. Een bijzonderheid is het park dat zich aan de stadsrand bevindt. Dit recreatiegebied is een prachtige plek voor verliefde singles in Seraing om samen te genieten van de frisse lucht en de fraaie omgeving. Een boottochtje of een wandeling zijn prima gelegenheden om elkaar beter te leren kennen. De stad moet het dus vooral hebben van de tegenstellingen. En omdat tegenstellingen elkaar aantrekken, kon het voor singles wel een een hele goede plek zijn.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)