> Dating in uw regio > Dating in Ukkel

edit

 

Singles Ukkel

Het ca. 80.000 inwoners tellende Ukkel is één van de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Eén wereldberoemde bewoner van Ukkel is Mathilde d'Ukedem d'Acoz. Zij werd in 1973 in Ukkel geboren en is prinses van België en echtgenote van kroonprins Philippe van België. Ook zij was ooit een van de singles van Ukkel, waar tegenwoordig veel charmante dames en galante heren te vinden zijn. Om de singles in Ukkel beter te leren kennen is een stadswandeling in Ukkel aan te bevelen.

Want in het centrum heeft u de grootste kans om singles in Ukkel te vinden. Deze qua oppervlakte na Brussel-Stad grootste gemeente van het Hoofdstedelijk Gewest heeft heel wat bezienswaardigheden en activiteiten te bieden. Populaire trefpunten voor de singles in Ukkel zijn de universiteit van Luik en de koninklijke sterrenwacht en het koninklijk meteorologisch instituut. Hier zijn niet alleen interessante singles te vinden, ook gesprekken ontstaan hier makkelijk.

Wie van zoetigheid houdt moet zeker even langs gaan bij een chocolatier, waarvan er in Ukkel heel wat zijn. Het is dus een prima gelegenheid om ongedwongen in contact te komen met leuke singles in Ukkel. Wie liever iets hartigs heeft kan gaan dineren in een van de stijlvolle restaurants in Ukkel. Bij het gezamenlijk eten van mossels leren singles in Ukkel elkaar snel kennen. Bij een aansluitend bezoek aan een van de vele bars in Ukkel kan het contact nog verdiept worden.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)