> Dating in uw regio > Dating in Verviers

edit

 

Singles Verviers

Verviers wordt ook wel de Waalse hoofdstad van het water genoemd. Deze kleine stad in het oosten van België ligt op slechts 30 km van Aken. Daardoor is Verviers voor singles uit het naburige Duitsland perfect voor een kort uitstapje. Hoewel de stad maar 55.000 inwoners heeft, is Verviers voor singles en stellen een echt cultuurparadijs met een groot aanbod.

Wie houdt van geschiedenis zal zeker geïnteresseerd zijn in de kapellen, monumenten en musea, en de verschillende kastelen uit de vroegmoderne tijd. Dat Verviers een waterstad is, komt door de vele fonteinen, die door de hele stad verspreid zijn. Veel singles in Verviers genieten bij de fonteinen van de zon, terwijl ze luisteren naar het geluid van het water en tegelijk een van de vele culinaire specialiteiten van de stad uitproberen, zoals bijvoorbeeld de beroemde rijsttaart. Lekker eten brengt mensen bij elkaar. Liefde gaat door de maag, dat bewijzen ook tal van andere regionale lekkernijen en specialiteiten, die de singles in Verviers kunnen ontdekken.

Na een versterking kan de bezichtiging van de stad worden voortgezet in de nabije omgeving. De nabijgelegen Gileppe-stuwdam is bijvoorbeeld heel interessant. Dit imposante bouwwerk bevindt zich in een recreatiegebied. De stuwdam heeft ook een uitzichttoren voor toeristen. Bij helder weer is het zelfs mogelijk tot aan de Duitse grens te kijken. Een romantische zonsondergang aan de rivier de Weser zou een perfect hoogtepunt van een geslaagde reis kunnen zijn.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)