> Succesverhalen > Nina en Koen

Alle succesverhalen

Nina en Koen

Op de parking zijn we beide uitgestapt en van beide kanten was het direct ja, het 'plaatje' klopt!

jj

Ik heb mij ingeschreven bij Parship, omdat het niet zo simpel lijkt om iemand te leren kennen. Ik ging wel opstap, maar zoveel tijd heb je niet, werken en huismoeder zijn. Ik ga ook graag op stap met mijn kinderen en vaak schrikt dit mannen af.... Op aandringen van mijn broer heb ik mij ingeschreven/ Heel bewust geantwoord op jullie vragen en ook jullie tips en advies doorgenomen, want ik ben sociaal genoeg, maar daten via internet, blijft wat afschrikken. Maar, ik had een goed gevoel bij mijn inschrijving omdat ik toch heel wat serieuze mannen tegen kwam.

Bon, ik was ook ingesteld met het principe 'ik zal wel zien'. Ik had geen verwachtingen en ik stelde geen eisen. Dus ja, eind september, rond 29ste, heb ik mij ingeschreven. Heel snel kwam het berichtje van Koen, met foto. Wacht ik af of niet? Dacht ik. Ik ben toen blijven rondzoeken naar voorstellen, of mannen zelf reageerden, maar Koen stuurde al een tweede mail: of ik hem niet vergeten te antwoorden was, ik had toen juist nachtdienst.... En nee, waarom hij en geen andere man. Op zijn foto zag hij er als een 'doodgewone' man uit, heeft ook 3 kinderen. Zijn profiel sprak mij aan. Ik vond dat ik hem een kans moest geven en hij was direct eerlijk over zijn situatie. Dan begin je te mailen, een weekje.... en dan, volgens de regels van Parship, 'niet te lang mailen, maar over gaan naar telefonisch contact en eens afspreken'. Ik wist heel goed waar ik aan begon. Koen vindt het nu nog steeds grappig hoe hij mij zo vlotjes is gevolgd in daten, ondanks dat hij een rustig en bescheiden man is.

Een week later gingen we bellen met elkaar. Zeer spannend, want een stem doet veel. Opnieuw beginnen, met elk ons verhaal, maar dat klikte heel goed aan de telefoon. We zijn ook beide met een vriendschappelijk ingesteldheid begonnen, maar al snel werd duidelijk dat we toch benieuwd waren en elkaar in het echt wouden ontmoeten. Uiteindelijk, een weekje later gingen we samen eten We hebben afgesproken aan de kerk in zijn gemeente ... Weer die spanning, beide super nerveus, hij nog meer dan ik. Hij vroeg letterlijk 'je zal mij moeten helpen' want van de stress, zal ik misschien anders overkomen dan ik normaal ben... Die eerlijkheid van hem vond ik top, dus ik heb hem het vertrouwen geven.

Op de parking zijn we beide uitgestapt en van beide kanten was het direct ja, het 'plaatje' klopt.
We zijn samen gaan eten en opnieuw begonnen. Of toch ter aanvulling, we wisten al veel van elkaar, maar je moet ook een goed gevoel hebben bij iemand.
En dat was er wel, we zijn blijven bellen, een weekje later opnieuw afgesproken en dan nog eens..., en ja dat klikte, en dan komt de rest van zelf....

Wij zijn rustig aan op stap geweest met de kinderen. Eerst mijn kinderen en dan eens met zijn kinderen, zodat we elkaar kindjes leren kennen. Samen gaan zwemmen, naar het bos geweest, en dan met z'n allen op stap,...

We zijn een goed jaar verder, en nog steeds heel gelukkig! Er zijn toekomst plannen, maar het is belangrijk rekening te houden met onze 7 kinderen.
Maar, het belangrijkste is dat we beide, na een scheiding en bedrogen geweest te zijn, toch allebei opnieuw het geluk en het vertrouwen terug hebben gevonden in een relatie....

Dus bij deze nog eens bedankt, ik raad Parship nog altijd aan bij mijn vrienden en collega's die alleenstaand zijn, dat het toch de moeite waard kan zijn, via jullie!

 

 

 


 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)