> Succesverhalen > Bas en Valerie

Alle succesverhalen

Bas en Valerie

"Ik ging echt voor 'the real deal' , niet voor iets dat 'misschien potentieel had'. We zijn nu een dikke drie maanden samen en onze eerste reis samen is ondertussen geboekt. In september wacht ons een weekje pure romantiek in La Bella Italia.

jj

Ik was al sinds mei vorig jaar ingeschreven op parship, maar ben eigenlijk pas op het einde van vorig jaar actief geworden op de website. Bas is rond dezelfde periode lid geworden. We waren allebei een tijdje single. Ik ben in november-december een aantal keer op date geweest . Erg fijne avonden, maar er ontbrak altijd iets dat tot meer kon leiden. Ik ging echt voor 'the real deal' , niet voor iets dat 'misschien potentieel had'.

En toen was het 30 december 2016... Ik was een beetje op de parship-website aan het rondkijken en ontdekte Bas. Zijn profiel zag er goed uit: een intelligente kerel met humor. In een rebelse kerst-bui heb ik hem een bericht gestuurd, waarop ik meteen antwoord kreeg. Na één of twee berichten via de website, zijn we beginnen praten via whatsapp. Het klikte meteen en de uren verstreken tot een stuk in de nacht. We hebben ook - van op afstand weliswaar - oud op nieuw samen gevierd.

Omdat we familiale verplichtingen hadden op 1 januari, hebben we 'gewacht' tot 2 januari om een eerste keer af te spreken. We zijn sushi gaan eten in Lier en het was al snel duidelijk dat we het erg goed met mekaar konden vinden. We zaten absoluut op dezelfde lijn qua humor en deugnieterij. Een van de items waar we vaak grapjes over maakten, was ondergoed. Ik vond het maar raar dat mannen boxers met afbeeldingen van stripfiguren droegen. Een perfect thema voor plagerijen. Tijdens het etentje (eerste date) fluisterde hij plots "Hey Blondie (mijn bijnaam van in het begin - Bas viel in het verleden absoluut niet op blondjes N.B.), kijk eens" en liet hij de rand van zijn boxer zien - uiteraard met stripfiguren. Toen wist ik dat het een fijne avond ging worden. We waren allebei zeer duidelijk aan het flirten en de fysieke aantrekking viel niet te ontkennen. Als het aan mij had gelegen, had hij me gerust mogen zoenen bij het afscheid in de parkeergarage. Ik ben iemand die graag snel voor dingen gaat en risico's neemt, als ik weet dat het juist zit. Het bleef echter bij een zedige kus op de wang :-).

De weken erna hebben we regelmatig afgesproken, meestal voor gezellige filmavondjes bij mij thuis. In naam van de liefde heb ik me zelfs aan 'Star Wars' gewaagd. Als we mekaar niet konden zien, was er Whatsapp. Bas is iets rustiger van aard en had nog wat meer tijd nodig om effectief tot de conclusie te komen dat wij gewoon voor mekaar gemaakt zijn. Maar alle signalen waren er en op date nummer 5 was het dan ook prijs (ondertussen is het meer dan prijs - we hebben de win for life gewonnen!)

Sindsdien kunnen we mekaar niet meer missen. De afstand - we wonen op 40 min. rijden van mekaar - vraagt wat meer planning, maar de liefde is zo groot dat we het er graag bijnemen. Godzijdank zijn we beiden praktisch ingesteld en rijden we graag met de auto! Het voelt alsof we mekaar al jaren kennen en het gaat ook erg snel. We willen dezelfde dingen en het totaalplaatje klopt. We passen ook qua uiterlijk erg goed bij mekaar. We kunnen knuffelen als de beste! De mensen rondom ons beamen dit alles volmondig. Hij is 6 jaar ouder dan ik ben, maar dat leeftijdsverschil blijkt voor ons een absolute sterkte te zijn.

We zijn allebei levensgenieters, vechters en optimisten. We steken graag de handen uit de mouwen en gaan er voluit voor.
Onlangs had hij een spontaan kadootje voor me: een gereedschapskist met een uitgebreid gamma aan materialen. Misschien niet voor elke vrouw het meest romantische kado, maar mij het toppunt van romantiek (Ik ben relatief handig en probeer zelf altijd dingen op te lossen en in mekaar te knutselen).

Ons motto is 'everything happens for a reason'. We geloven er heel erg in dat alles wat we hebben meegemaakt - los van mekaar - ons tot hier heeft gebracht. Wij moesten mekaar gewoon tegenkomen. We kunnen geen van beiden wachten om aan de rest van ons leven te beginnen. We zijn nu een dikke drie maanden samen en onze eerste reis samen is ondertussen geboekt. In september wacht ons een weekje pure romantiek in La Bella Italia. Zeer zeker to be continued.


 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)