> Succesverhalen > Jan en Nadine

Alle succesverhalen

Jan en Nadine

Momenteel kijken we al uit naar een woning van ons twee om met onze kinderen er een gezellige thuis te bouwen!

jj

Jan:
Ik zat reeds een ruime tijd op Parship en andere datingsites. Ik had al een paar dates achter de rug, ook via Parship, maar de juiste klik ontbrak.
Tot ik op een zaterdagavond reactie van Nadine kreeg op mijn profiel en het onmiddellijk een goed gevoel gaf. We zijn begonnen met elkaar te berichten. De klik was er meteen. Zeker toen na een aantal dagen chatten bleek dat we elkaar al kenden uit onze kinderjaren. We zijn namelijk opgegroeid in dezelfde buurt en woonden in dezelfde straat.

Na een week heb ik aan haar voorgesteld om mee te gaan naar zee. Het weer zat reuze mee, een zonnige zondag in oktober.
Onze eerste date liep heel vlot, zalige strandwandeling, leuke gesprekken en er hing chemie in de lucht. Het was een heel mooie dag, avond en nacht.
We zijn nu 5 weken verder en het lijkt alsof we elkaar al zo lang kennen. Het voelt super en vertrouwt!

Nadine:
Na een aantal mislukte dates via andere datingsites heb ik me op aanraden van een vriendin ingeschreven bij Parship. Mijn vriendin had ook via Parship haar partner gevonden en was heel positief over jullie site.

Het profiel van Jan was me al eerder opgevallen, maar ik hield de boot af. Zijn beroep sprak me niet onmiddelijk aan en ik had zoiets van, het is aan de man om de eerste stap te zetten… maar die kwam er niet. Tot ik deze twee blokkades naast mij legde en met een “ vind ik leuk” op zijn profielomschrijving reageerde.

Jan had vrij vlug terug gestuurd. Het zat meteen goed. De chats liepen heel vlot. Ik ben ingegaan op zijn uitnodiging voor een namiddagje aan zee en heb hier nog geen minuut spijt van.
Het was een zalige dag, de start van iets moois.
Momenteel kijken we al uit naar een woning van ons twee om met onze kinderen er een gezellige thuis te bouwen!

 

 

 


 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)