> Succesverhalen > Stijn en Mieke

Alle succesverhalen

Stijn en Mieke

Het is heel leuk om op 49-jarige leeftijd verliefd te worden, hoe ouder hoe intenser!

jj

Beste Parship,

Stijn en ik hebben elkaar via Parship leren kennen. Ik had een al een paar andere contacten, maar Stijn sprong er gelijk uit. Gelukkig was dit wederzijds, want hij stuurde me gelijk een bericht. We hebben eerst wat informatie over elkaar uitgewisseld. Het klikte zo goed en Stijn vroeg eigenlijk al snel om eens af te spreken. Het was voor mij de eerste keer dat ik date met een totaal vreemde man. Ik vond het erg spannend maar in zijn berichten kwam hij over als een aangename man. Hij stelde veel vragen maar was altijd heel beleefd en attent.

We spraken af in een brasserie om wat te drinken. Voor hem was het blijkbaar ook de eerste keer. We wonen op 10 km van elkaar wat ideaal is. We hadden afgesproken in Asse in een Brasserie om 8 uur op een woensdagavond. Tijdens onze eerste date hebben we elkaar goed leren kennen. Stijn heeft geen kinderen maar ik heb 2 inwonende kinderen. We hebben het zelfs al gehad over wat we verder willen in het leven.

Het klikte eigenlijk vanaf het begin heel goed en tegen het einde van de avond had ik geen zin om naar huis te gaan. We hebben nummers uitgewisseld en twee dagen berichten naar elkaar gestuurd. Op zaterdag hebben we in de namiddag weer afgesproken en zijn we gaan wandelen in de plantentuin in Meise. S'avonds heb ik voor ons gekookt.
 

We zijn nu samen sinds eind april en het gaat heel goed. We zijn deze zomer gaan stappen in Duitsland en het is heel goed bevallen. Tot nu toe loopt alles perfect. Het is heel leuk om op 49-jarige leeftijd verliefd te worden, hoe ouder hoe intenser!

Mijn advies voor nieuwe leden is niet opgeven! Ook al loopt het niet altijd goed af, blijf het proberen. Op ieder potje past een dekseltje!
 


 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)