> Succesverhalen > Dirk en Elsa

Alle succesverhalen

Dirk en Elsa

Onze persoonlijkheid en ons karakters passen zo goed bij elkaar

jj

Hoe ik met Jos in contact ben gekomen?  Hij heeft eerst een berichtje gestuurd. En veel likes gegeven op mijn persoonlijkheid. Na heel wat heen en weer geschrijf, hebben we dan besloten om elkaar eens in het echt te ontmoeten.

Onze eerste ontmoeting was zeer speciaal. Mijn zoontje en ik gingen voor het eerst kamperen en hadden nog nooit een tent recht gezet. Dus dat was onze eerste date, samen een tent opstellen. Wat heel grappig was. Mijn zoontje en ik kende hem nog niet. En wat deed de kleine dreumus? Boven op Jos zijn schoot gaan zitten want er was geen plaats meer in de auto.

We hebben de rest van de dag alleen maar gepraat.  De vonk sloeg voor ons beide over. Na een week elkaar te moeten missen, zijn we samen naar Antwerpen gegaan. Sindsdien gaat het enkel maar bergop. Elk vrij moment zijn we samen, alle weekenden samen, ook met mijn zoon erbij. Wat heel goed gaat.

Volgende week is het zijn verjaardag en gaan we samen naar Parijs. Voor mijn verjaardag heb ik een mooie halsketting gekregen en een nacht in een hotel om eens goed te relaxen. Onze toekomst ziet er rooskleurig uit. Volgend jaar gaan we kijken naar een huis om samen te kopen. En ja er zijn ook al plannen om het gezin uit te breiden...

Wij kijken altijd uit naar het weekend samen, en als we niet samen zijn staat onze gsm niet stil. Buiten dat we aan het werk zijn natuurlijk.;)

Jullie hebben echt een goede match gedaan. Onze persoonlijkheid en ons karakters passen zo goed bij elkaar. Heb dit nog nooit meegemaakt op deze manier! 
Ondanks dat ik een kind heb,  heb ik iemand gevonden die daar geen probleem mee heeft. En die al zo'n sterke band heeft met mijn zoon. Dat ik er soms jaloers op word!


 

 

 

 


 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)