> Succesverhalen > Bart en Marieke

Alle succesverhalen

Bart & Marieke

Kun je je soulmate online ontmoeten? Kun je vlinders voelen zonder iemand ooit te hebben ontmoet of zijn stem te hebben gehoord? Ja dus, En dat allemaal dankzij die ene digitale glimlach!

dagd

Nog geen uur nadat ik mijn profiel had aangemaakt stuurde hij me een glimlach.
Verbaasd dat ik al zo snel reactie kreeg bekeek ik het profiel van een Belg. Leuk hoor! Dus een glimlach terug, en ja je mag mijn foto ook zien.
Een verbaasde reactie terug: "Amai, dat ging snel"

Een paar berichten en nog geen twee dagen later komt al de vraag of ik iets wil afspreken. Daar moest ik nog even over nadenken, want dat gaat wel heel snel. En om eerlijk te zijn vond ik het best eng.
Als reactie op mijn bekentenis stuurt hij me zijn telefoonnummer, om wat vertrouwen te geven.

Na een nachtje slapen sla ik zijn telefoonnummer op en stuur een WhatsAppje: "Nu heb je mijn telefoonnummer ook".
Aan het eind van de dag en alweer een aantal WhatsApp berichten verder besluit ik dat ik hem toch echt wel wil ontmoeten. Dat moet gewoon een leuke man zijn!
Drukke agenda's zo vlak voor de kerstvakantie dus de date is nog anderhalve week ver weg. Dus nog tijd zat voor mij om moed te verzamelen voor zo'n compleet nieuwe ervaring...

Geduld is een schone zaak....nou mooi niet, het bleek een eeuwigheid te duren. Dagen tot heel laat berichtjes naar elkaar sturen...als een puber zitten wachten op het volgende berichtje....concentreren op het werk werd een echte opgave.

Alles was bespreekbaar, soms heel grappig, soms heel serieus en soms ondeugend.
Hoe is het mogelijk dat die match zo goed was. We hebben elkaar regelmatig gevraagd of het echt was...Kun je je soulmate online ontmoeten? Zijn vraag: "Waar is het addertje onder het gras?"
Kun je vlinders voelen zonder iemand ooit te hebben ontmoet of zijn stem te hebben gehoord? Ja dus! Ongelooflijk!

Dan gaat het over kerst en een kerstboom. Ik wil er nog een gaan halen want dat maakt het thuis wel gezellig, ook al ben je alleen. Hij wil die wel met mij versieren. Dus zeg ik nog even te wachten met het kopen van een kerstboom. En daar was het idee voor de eerste date. Nee wij gaan niet gewoon ergens iets drinken, we gaan samen een kerstboom kopen en die versieren.

Op de dag van de eerste date staat hij met verse broodjes voor het ontbijt bij mij voor de deur...wat was ik vreselijk zenuwachtig zeg!
Maar oh wat is hij leuk in het echt!
Nog wat onwennig tijdens het ontbijt. Maar het werd een ontzettend leuke dag.
Het was het begin van een ontzettend leuk kerstvakantie....kerstavond samen gevierd, dagje Phantasialand en samen het nieuwe jaar begonnen.

Wat een chemie!!! Het bestaat dus echt, niet alleen in boeken en films. Ik kan het nog steeds moeilijk geloven. "Nee je droomt niet" moet hij dan weer tegen me zeggen.
Wat de toekomst ons zal brengen zullen we samen wel zien...we hebben er zin in en kijken er naar uit.

Nooit gedacht zo'n fantastische man via Parship te vinden...en dat allemaal dankzij die ene digitale glimlach!


*  Op verzoek van de geïnterviewden zijn de namen in het artikel gefingeerd.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)