> Succesverhalen > David en Mirjam

Alle succesverhalen

Mirjam&David

Na een tijdje alleen te zijn geweest en nadat we beiden een pijnlijke scheiding hadden doorgemaakt, besloten zowel David als ikzelf ons in te schrijven op datingsites. Zoals men zegt : 'potje en dekseltje'.

ggjk

Parship kende ikzelf via televisiereclame. Toch was de drempel groot om mij aan te melden. Mijn jongste dochter trok me over de streep. Ik vulde de persoonlijkheidstesten in en ontdekte een tijdje later een lijst van wazige foto's van mannen die met mij overeenstemden. Ik moet zeggen, het was even een confrontatie om die lijst van mannen te zien staan en zeker na een huwelijk van meer dan 15 jaar.

Ik besloot erdoor heen te scrollen en zag via de punten welke mannen meer of minder met mijn profiel overeenstemden. Op één profiel stond als omschrijving te lezen : 'kan enorm genieten van de vrijheid van de zonsopgang en zonsondergang en de vrijheid van de natuur.' Heel precies weet ik het niet meer, maar het kwam op die woorden neer. Ik scrolde verder maar deze woorden bleven in mijn achterhoofd hangen temeer omdat deze overeenkwamen met de omschrijving op mijn eigen profiel. Ik besloot het hele gebeuren luchtig op te vatten en gewoon te gaan daten en plezier te maken. Ik had tenslotte een abonnement genomen van een jaar.

Diezelfde avond ontving ik een glimlach en tegelijk werd de foto vrijgegeven. Ik glimlachte terug, enigszins nieuwsgierig en gaf mijn foto vrij. Het bleek van de man te zijn waarvan het profiel de omschrijving bevatte die in mijn achterhoofd was blijven hangen. Zo begonnen we te chatten. Al gauw bleek dat we elkaar heel wat te vertellen hadden en we schakelden over naar een andere manier van communiceren. We communiceerden voortdurend en algauw wilden we elkaar in real life ontmoeten. We stelden een datum vast. Echter, doordat we voortdurend in contact stonden met elkaar, werden we beiden heel nieuwsgierig en hebben we de datingdatum vervroegd. Bij de eerste date sloten we na een film in de loungebar af en wandelden we samen de nacht in. Tijdens onze date bleek dat we hetzelfde levensverhaal hadden en eveneens dezelfde interesses. De tweede date vond plaats aan zee en bij de derde date leerden we elkaars kinderen kennen. Algauw werd duidelijk dat dit wel eens een serieuze relatie zou kunnen worden.

En zo is het ook geëvolueerd.We zijn ondertussen bijna twee maanden verder en kennen elkaar relatief goed door het voortdurend contact houden met elkaar. Van daten met andere mannen is verder niks meer in huis gekomen en zowel David als ikzelf zijn Parship dankbaar voor de supergoede 'match'. Zoals men zegt : 'potje en dekseltje'.

 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)