> Succesverhalen > Wim en Azra

Alle succesverhalen

Wim & Azra

"Wist ik veel dat ze me ook zag zitten", zegt Wim over 'zijn' Azra. Hij kan zijn geluk niet op. Lees hier wat hij ons stuurde!

dating succes

Via televisie had ik vernomen van parship, op het eerste zicht een professionele datingsite. Na een lange relatie toch terug op zoek naar de ware, en ik zou haar vinden. Wat is beter dan een datingsite waar iedereen gekeurd, gewikt en gewogen wordt. Daten een leuke maar stresserende bezigheid.

De eerste paar dates waren spannend en veelbelovend, maar interesses, afstanden en toekomstplannen waren geen match. Dus met enige terughoudendheid toch maar verder op zoek.

In het begin had ik een gratis account, dus veel details van mijn prinses azra kon ik nog niet aanschouwen. Omdat ze direct mijn interesse opwekte me toch maar professioneel ingeschreven.
Dan kon ik tenminste haar mooie foto aanschouwen.

Als een wonder bleek Azra dan ook nog uit de buurt, hoe was dit mogelijk? Zo een schoonheid moest ik toch al gezien hebben?
Onze profielen eens naar mekaar gelegd en wonderbaar vulden we mekaar goed aan, sterktes en zwaktes, geen match record, maar wel een intrigerende vrouw.

Na een paar leuke berichtjes uit te wisselen, dan beslist om af te spreken.

Wat was beter dan het romantische Gent, ik was best zenuwachtig, want ze had maar 2 uurtjes tijd.

De tijd passeerde snel, het gesprek viel nooit stil en verhalen over succesvolle en midner succesvolle dates passeerden de revue, er was direct een vriendelijke band. Hoe kon ik haar overtuigen van mijn goede intenties, af en toe eens vooruit leunen en mijn blauwe ogen tonen, of haar een lichte aanraking geven om mijn interesse aan te tonen?

Waarschijnlijk deed ik alles verkeerd.
Toen was de tijd van gaan aangebroken, helaas, dit mocht langer duren. Buiten regende het licht, het was een natuurlijke reflex om haar mijn jas te geven. Het zou een zonde zijn haar mooie haar laten nat te worden. Constant vroeg ik me af welke indruk ik naliet. Onderweg was er ook nooit een stilte, de terugrit mocht wel even duren. Ik mocht ook meer over haar gezinnetje leren, misschien mocht ik daar ooit deel van uitmaken.Toen ik haar thuis afzette, hengelde ik reeds naar een tweede date, tot mijn plezier stemde ze daar ook mee in. Mijn geluk kon niet op.

Wist ik veel dat ze me ook zag zitten.

De volgende dagen werden aftellen en constant aan haar denken.
Onze tweede date was gezellig thuis met een romantische toets, de goede babbel was terug aanwezig en het wederzijds vertrouwen steeg.

Sinds dat moment zijn we onafscheidelijk en is de liefde en vertrouwen enkel maar gestegen, haar voornaam is nu schat of een afgeleide daarvan geworden. Die romantische dates herhalen we nu op ons eigen tempo met een goed flesje en zonder stress. Veel berichtjes sturen hoort er echter nog altijd bij, net zoals tijdens het daten. Mekaar nieuwsgierig houden en verleiden.

Ik vraag me nog altijd af hoe ik haar had kunnen vinden zonder Parship, zo dichtbij maar toch veraf. Ik had haar waarschijnlijk wel willen verleiden in de supermarkt, maar had me waarschijnlijk toch op de achtergrond gehouden. Nu kon ik haar eerst overtuigen met mijn dichterlijke verwoordingen.

Naar onze match punten kijken we soms eens terug, denk dat we beiden gestegen zijn en dichter naar mekaar gegroeid.
Nu al plannen aan het maken voor de toekomst.

groeten Wim & Azra
 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)