> Succesverhalen > Jean en Babette

Alle succesverhalen

Absoluut de moeite waard

Jean & Babette vertellen over hun verliefdheid. "Het gevoel elkaar al ons hele leven misgelopen te hebben wordt steeds sterker", zegt Jean. Mooi hè?

dating succes

Jean schreef ons het volgende lieve verhaal:

"Mijn, of eigenlijk “ons” verhaal zal niet zo veel afwijken van wat veel andere zoekenden ervaren.

Met een beetje onwennigheid schreef ik mij in bij Parship, nadat een eerdere relatie sinds ongeveer één jaar was foutgelopen. De reactie op mijn voorgestelde profiel was in eerste instantie waarlijk een tsunami, zodat ik door het bos de bomen niet meer zag. Dat beterde vrij snel door mijn criteria ietwat aan te passen, zodat het wat overzichtelijker werd.

Na een weekje had ik een regelmatig contact met een vijftal dames waar meerdere mails mee uitgewisseld werden en die dus “kandidaat” waren. Bij één ervan liep het in den beginne nogal stroef, maar zij leek mij toch nog het meest te bekoren.

Het noodgedwongen virtueel contact (ik verblijf in zuidelijke oorden in de winter) met deze dame is geleidelijk aan beter geworden en uitgegroeid tot een nauwer contact via mail. Zodoende besloot ik om enkel nog met deze dame verder te communiceren en bracht ik de andere contacten hiervan op de hoogte.

Een paar telefoongesprekken later besloot ik uit het buitenland per vliegtuig terug te keren om haar persoonlijk te ontmoeten. Nogal een verre reis voor een date – ik vermoed dat dit een record is - een vlucht van 4.15 u!

Maar absoluut de moeite waard!! We hadden ons in elkaar niet vergist!! Zo verbleven we in elkaars gezelschap gedurende 10 dagen. Een wonderbaarlijke tijd, waarin zoveel op zijn plaats is gevallen en waarin wij besloten onze kans samen te wagen. De verliefdheid is zo groot dat ze bijna pijnlijk is. Met de nodige realiteitszin kunnen we dit wel in goede banen leiden.

Er was ook een keerzijde aan deze date want ik had nog enkele afspraken in L. zodat ik diende terug te keren daarheen. Hoe hoopten wij dat voor één keer dat de tijd sneller kon gaan! Die veertien dagen leken meer op veertien weken.

Het weerzien was, zoals te voorzien, zeer hartelijk en intens!
We zijn er intussen steeds meer van overtuigd dat we een goede beslissing namen om de sprong samen te wagen. Het gevoel elkaar al ons hele leven misgelopen te hebben wordt steeds sterker aangevoeld door ons beiden : wij vinden de genegenheid en warmte, die we lange tijd ontbraken, bij elkaar terug. Evenals vertrouwen, eerlijkheid en respect.

Parship maakte dit verhaal mogelijk, waarvoor onze hartelijke, hartelijke dank !! De door jullie voorgestelde selecties zijn realistisch, waarbij de aandacht eerst uitgaat naar het profiel en vooral naar de mens die er achter steekt en niet naar de foto. Onze ervaring is daarbij zeer positief. Wij zullen “Parship” zeker aanbevelen aan allen die op zoek zijn naar een nieuwe relatie."

Jean & Babette

 

*Op verzoek van het koppel zijn de namen veranderd

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)