> Succesverhalen > Stefan en Ann

Alle succesverhalen

Stefan en Ann

"We zij nu zes maand verder en volgend jaar vieren we ons eerste jubileum in Aalst." Stefan vertelt over zijn date met Ann

dating succes

Stefan vertelt over zijn online dating succes bij Parship:

"In 2008 kwam een einde aan mijn 15 jaar huwelijk. Na een periode van wondenlikken kwam echter stilaan het verlangen weer om een partner te vinden. Vrienden hadden mij een aantal dating-sites doorgespeeld, maar die konden mij niet echt inspireren. Ik vond ze vrij oppervlakkig, en sommige zelfs op het randje van ordinair.

Waar ik naar verlangde was geen one-night-stand of kortstondige vriendschap, maar wel naar een duurzame
relatie met een vrouw met wie het zou klikken.

Tot mijn vreugde wees een vriend van mij op het bestaan van ‘Parship’. Ik maakte mij lid en
na een paar schuchtere pogingen om contact op te nemen met dames en enkele dates die echter op niets uitliepen, begon ik toch wat te twijfelen. Tot plots Ann opdook.

Na wat heen en weer mailen maakten we een eerste afspraak in het station van Aalst. Het goot pijpenstelen. Zo erg dat we beiden te laat op onze eerste afspraak kwamen. Gelukkig hadden we onze GSM bij en konden we elkaar op de hoogte houden hoe ver we van ons RV-punt nog verwijderd waren.

Ann stuurde mij een berichtje dat ze al aangekomen was in de hal van het station. Ik haastte er mij naartoe en toen ik de hal binnen stapte zag ik een vrouw staan met haar rug naar mij gekeerd. Ze was een sms aan het intikken op haar GSM. Zelfverzekerd stapte ik naar haar toe. Zelfde haarsnit dan wat ik op de foto op Parship kon zien, zelfde gestalte… wie anders kon het zijn dan Ann?

Ik stapte tot vlak achter haar en fluisterde in haar oor : ‘Is alles in orde’? De dame reageerde echter niet en tikte rustig verder op haar GSM. Ik dacht : ‘Nou, ze heeft mij niet gehoord en is volledig geconcentreerd op het berichtje dat ze naar mij aan het sturen is.’ Daarom gaf ik haar een por met mijn schouder tegen haar rug zodat ze haar evenwicht wat verloor. Nogal vrij bruusk opdat ze zou denken dat er een ongemanierde kerel tegen haar aan liep. Bedoeling was dat ze zich zou omdraaien en dan blij verrast mij zou ontdekken.
Groot was mijn verbazing toen de dame zich omdraaide, mij aankeek en aardig geprikkeld vroeg : ‘Zal ’t een beetje gaan manneke? Wat moet je van mij?’

Ai, pijnlijk… dit was Ann niet, maar een andere dame die een berichtje aan het sturen was met haar GSM.
Ik wist niet wat zeggen of waar kruipen. Maar op datzelfde moment kwam de echte Ann vanachter de hoek gestapt en ze had het hele ‘incident’ van op afstand gezien. We keken elkaar aan en schoten beiden in een lach.

Ook de vrouw moest lachen want ze had door dat er een genante vergissing had plaats gevonden.
We stonden even met z’n drieën te lachen tot Ann en ik elkaar in de armen vielen. Een heerlijke zoen volgde daarop en sedert dat moment hebben we al veel gezoend en hebben we bij elkaar het geluk gevonden.

We zij nu zes maand verder en volgend jaar vieren we ons eerste jubileum in Aalst in de stationsbuurt.

Zo zie je maar dat een dating-site echt wel mensen bij elkaar kan brengen. Ik heb trouwens geen seconde
spijt dat ik mij ooit lid heb gemaakt.

Bedankt Parship… jij was de brug naar mijn nieuwe geluk."

 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)