> Succesverhalen > Renaat (58) & Annita (57)

Alle succesverhalen

Renaat (58) & Annita (57)

"De behoefte om elkaar terug te zien was erg groot", schrijven Renaat en Annita ons. Lees hun succesverhaal

dating succes

Na enkele jaren van single zijn en wat korte relaties achter de rug te hebben, bleef de behoefte bestaan om verder op zoek te gaan naar een serieuze relatie. Het vinden van een soulmate, een partner waarmee ik het geluk zou terug vinden en waarmee ik een verdere toekomst zou kunnen uitbouwen.

Niet gemakkelijk op onze respectievelijke leeftijd van 57 en 58 jaar. We hebben allen ons verleden, onze kinderen, kleinkinderen, familie, vrienden, onze woon- en werksituatie, onze eigen behoeften, waarden en verantwoordelijkheden.

Alles begon, via jullie site, met het versturen van een bericht en het op prijs stellen van enkele uitspraken naar Annita.

Dan volgde er de over- en weer berichtjes naar vraag en aanbod! Praten over onszelf, onze situatie over... koetjes en kalfjes. Al vlug ontstond de behoefte om elkaar te ontmoeten.

Op een mooie zomernamiddag zijn we een wandelingetje gaan maken, hebben we open met elkaar kunnen praten en naar elkaar kunnen luisteren. Op een gezellig terras zijn we iets gaan drinken en hebben we nog wat verder kunnen keuvelen en genieten. Bij het afscheid nemen besloten we om zeker contact te houden om een volgende afspraak te plannen.

Dit hebben we juist één week volgehouden. De vonk was overgeslaan en de behoefte om elkaar terug te zien was erg groot. De afspraakjes volgde nu wel vlotjes op elkaar. Voor ons beiden was al vlug duidelijk dat we aan nieuwe start en een nieuwe uitdaging waren begonnen.

Nadat we elkaar 5 weken kenden overleed de mama van Annita. Dit was een serieuze test voor onze prille relatie. Het langer samenzijn in een hectische, droeve sfeer, praktische regelingen, morele steun, familiedropping... In alle eerlijkheid heeft deze ongewenste situatie onze relatie een flinke positieve boost gegeven. We konden ervaren dat het begrip, de liefde, de genegenheid er voor elkaar was.

Een maand later hebben we een weekje vakantie genomen, er samen even tussenuit. Een heel andere situatie als test op het constant samenzijn. Het heeft ons nog dichter bij elkaar gebracht en onze relatie versterkt.
Niet onbelangrijk zijn de kinderen, allen het huis uit, zij kunnen het prima met elkaar vinden en voelen zich ook blij en gelukkig in deze nieuwe situatie.
Wij zijn gelukkig samen en hopen in de nabije toekomst er op elk moment voor elkaar te kunnen zijn.

Dank je wel aan alle medewerkers van Parship,

Gemeende groetjes,

Renaat&Annita
 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)