> Succesverhalen > Stijn en Anne

Alle succesverhalen

De eerste kus volgde later

We vroegen Stijn en Anne om hun ontmoeting voor ons te beschrijven. Hun verhaal spreekt boekdelen! Zo mooi kan het zijn.

dating succes

Stijn en Anne leerden elkaar via PASRHIP in februari ’15 kennen. Anne was kersvers lid en Stijn bijna een volledig jaar.

Stijn schreef zich in omwille van de efficiëntie en selectiviteit van het systeem versus zijn drukke werkagenda. Hij had reeds enkele ervaringen achter de rug die niet echt tot de juiste echte match hadden geleid.

Anne schreef zich in om het kaf van het koren te scheiden. Ze had eerdere ervaringen met andere datingsites opgedaan, maar bleek steeds ontgoocheld te zijn in het aanbod. Ze mikte dus hoger, op meer niveau en een beter overkomen. Doch Anne startte met een gratis lidmaatschap. Principieel weigerde ze om voor het daten te betalen. Daardoor kon ze slechts enkele berichten uitwisselen met Stijn. De berichten die volgden waren onleesbaar en uiteraard was ze nieuwsgierig. Wie weet zat achter het andere scherm de man van haar leven?!? Na een week ongeveer nam ze een betalend lidmaatschap. En daar heeft ze nog geen seconde spijt van gehad!
Hoewel we beiden niet zo goed konden inschatten wat een match van 128 punten precies betekende, voelden we vrij snel aan dat er virtueel alvast een klik was.

Onze match (plusminus 128ptn) beloofde alvast veel goeds. Er ontstond een enthousiaste berichtuitwisseling met snelle fotoweergave. Vurigheid en daadkracht – naast professionele interesses, humor, avontuur, optimisme en veel passie – bleken al gauw gedeelde eigenschappen. Er volgde een eerste date in Roeselare op 1/3 omstreeks 18u, een quasi halve blind date dus. Beiden vol spanning en de nodige portie nervositeit! De schriftelijke klik zette zich bij de ontmoeting en eerste blik vrij snel om tot een spontane knuffel. Er was absoluut een fysieke klik. Oef, er was aantrekking! De eerste aanraking en de eerste kus volgden later die avond vrij snel...

We praatten over van alles en nog wat … Over ons beroep, onze vrije tijds-invulling, onze woonst, ons verleden en hoe we onze toekomst zien. Er waren veel gelijkenissen te bespeuren wat betreft ons afgelegde parcours... We voelde ons net kleine kinderen die vol enthousiasme en hunkering maar door bleven ratelen...
In diezelfde week spraken we nog een 2-tal keer af. Het zat vrij goed. Vooral het feit dat we heel goed konden praten met elkaar en dezelfde ambities deelden, zorgde voor een gevoelsmatig juiste klik.
Niet lang nadien maakten we onze eerste trip richting Veluwe (Nederland)… Het was een ontspannen, leuk weekend waar we een stapje dichter naar elkaar groeiden.

Ondertussen kennen we elkaar 4 maanden, gaan we straks op autoreis richting Toscane voor 10dagen en maken we plannen om te gaan samenwonen. Alles verloopt op wieltjes dus.. Het spreekt voor zich dat we Parship enorm dankbaar zijn want anders was deze ontmoeting er wellicht nooit geweest. Natuurlijk hebben we er zelf moeten voor zorgen, de ontmoeting is één ding, de klik nog iets anders en voorts is het vooral een kwestie van dit zo goed mogelijk te koesteren en te ontwikkelen.

Een welgemeende dank je en veel succes verder met jullie onderneming.

Stijn & Anne

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)