> Succesverhalen > Yannis en Eef

Alle succesverhalen

Yannis & Eef

Yannis en Eef schreven ons over hun relatie, die via datingsite Parship tot stand kwam. "De tijd mocht even blijven stilstaan", zegt Yannis. Hoe lief!?

dating succes

Met enige terughoudendheid hebben we ons ingeschreven op Parship. Volgens de website vind 1 op de 3 een partner. Hmm we zullen wel zien dachten we.

Beiden hadden we al een ander afspraakje gehad maar dat was geen match. Dan ergens in juni kwamen we elkaar tegen op Parship. Onze profielen spraken ons wel aan. Zij was op zoek naar iemand met het hart op de juiste plaats en die ook goed is voor haar dochter. Dat vond ik heel mooi. Ons matching-resultaat was enorm belovend, maar liefst 117. Het bleek terecht te zijn :-)!

Na enkele berichtjes stelde ze voor om elkaar eens te ontmoeten. Een paar dagen voor onze date belde ze om concreet een plaats af te spreken. Haar stem was betoverend. Het klonk meteen vertrouwd en rustgevend. Ik kon niet wachten om haar in het echt te zien. Onze eerste date was aan de Metropolis. Daar zijn we een cocktail gaan drinken. We hebben 4,5u non-stop gebabbeld. Het was heel gezellig. We hebben over vanalles en nog wat gepraat. We hadden beiden al de eerste vlinders in de buik en wat ik nooit zal vergeten is hoe ze even mijn hand aanraakte.

Eenmaal thuis heb ik haar nog gesmst om te vragen of ze goed was thuisgekomen. Dat vond ze leuk en lief. De week erop volgde een 2de date. We zijn samen gaan fietsen en een ijsje gaan eten. Wederom heel fijn en de tijd vloog opnieuw voorbij. Terug aan de auto gekomen vroeg ik of ik haar een knuffel mocht geven. Ja zei ze, ze vond hem zelfs te kort wist ze me achteraf te zeggen. Ik wou haar eigenlijk toen al kussen maar durfde niet. We hebben ook direct afgesproken om een paar dagen later naar de cinema te gaan. We smsten elkaar de dagen erna elke dag, per sms volgden we samen een film op tv. Eindelijk was het woensdag en zouden we elkaar terug zien. Ik had me voorgenomen om haar te kussen. Ik wou dat ze wist wat ik voor haar voelde. Heel de film ongemakkelijk geweest, ik wou haar vastpakken en kussen maar durfde weer niet. Wilt zij dit ook wel ? Het was een heel romantische film, The Age of Adaline.

Kwaad op mezelf wandelde we terug naar haar auto. Kus haar toch dacht ik. Algoed moesten we nog even instappen omdat ik haar nog de weg moest uitleggen om naar mijn thuis te komen volgende zaterdag. Eenmaal gedaan zei ik dan maar dat ik ging doorgaan...we keken beiden naar elkaar en toen gebeurde het.... de eerste kus !! We hebben nog zeker een uur in de auto gekust en geknuffeld. De tijd mocht even blijven stilstaan.

Ondertussen zijn we 5 maanden samen. We kunnen elkaar niet missen. We zijn alle dagen samen en als we niet samen zijn smssen we veel naar elkaar. Een 20-tal berichtjes gemiddeld per dag :-). 's Avonds genieten we van elkaar, knuffelend in de zetel, naar een filmpje kijkend en af en toe met een lekker glaasje cava. We houden zielsveel van elkaar en weten dat dit voor het leven is. Zij is de liefde van mijn leven. Ik kan niet meer zonder haar. Ze is het beste wat me ooit is overkomen. Nooit gedacht dat dit nog via een website zou lukken. Dat we iemand zouden vinden waar we zoveel van kunnen houden. Soms denken we dat we aan het dromen zijn maar het is echt ! We zijn heel gelukkig met elkaar en kijken uit naar de rest van ons leven samen !

 

* Op verzoek van het koppel zijn de namen gefingeerd

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)