> Succesverhalen > Ingrid (36) en Gerd-Jan (38)

Alle succesverhalen

Ingrid (36) en Gerd-Jan (38)

In het begin was het nog even aftasten, maar na de derde ontmoeting sprong de vonk over. Vanaf dat moment ging alles in sneltreinvaart. "Ik leerde zijn dochter kennen en met de kerst ontmoetten we de beiden families en onze vrienden", vertellen Ingrid (36) en Gerd-Jan (38) in hun ingezonden verhaal.

Ingrid: "Ik ben enkele jaren single en wilde zo langzaamaan de right man wel eens ontmoeten." Gerd-Jan: "Ik ben net gescheiden en probeerde via Parship eens of ik het geluk een handje kon helpen. Ik zag het profiel van Ingrid. Op dat moment stuurde ik echter geen berichtje. Maar toen ik op mijn verjaardag zag dat Ingrid mijn profiel had bekeken, stuurde ik meteen een contactverzoek. Met de mededeling dat ik onder de indruk was van wat ze schreef." Ingrid: "Vrijwel meteen stuurde ik een contactverzoek terug. Ik had namelijk weer gezien dat Gerd-Jan mijn profiel had bezocht en bekeek toen zijn profiel wederom. Op dat moment ontving ik het contactverzoek van Gerd-Jan, en stuurde ik een bericht terug. Behoorlijk toevallig allemaal, of toch niet. Toeval bestaat toch niet?"

Spiritueel
Gerd-Jan: "Zo stuurden we een aantal dagen mailtjes naar elkaar en besloten dan om eens samen te gaan eten. Ik haalde Ingrid thuis op. Mijn eerste indruk was erg positief. In de keuken praatten we wat en we dronken koffie in de huiskamer. Zij vertelde mij over haar huisje dat ze pas sinds de zomer heeft." Ingrid: "Daarna gingen we naar het restaurant buiten de stad. Lekker rustig om goed te kunnen praten. Het bleek dat we een zelfde soort opvoeding hebben gehad en over een boel dingen dezelfde mening hebben. Zo vinden we het allebei leuk om over spirituele dingen te praten. Na afloop bracht Gerd-Jan me naar huis en dronken we samen nog wat."

Tot in de late uurtjes
Gerd-Jan: "We spraken af om elkaar de volgende zaterdag weer te zien. Tussen deze dates door is er een ontzettend leuk sms-contact. De tweede avond hadden we gesprekstof te over en vergezelden we elkaar tot in de late uurtjes in een bar. Het voelde ontzettend goed om in elkaars gezelschap te zijn. Van verliefdheid was toen alleen nog geen sprake. Tegen sluitingstijd bracht ik Ingrid weer naar huis." Ingrid: "Nog steeds waren we lang niet uitgepraat en dus spraken we af dat Gerd-Jan maandag bij mij kwam eten." Op dat moment hebben ze allebei nog een gemengd gevoel. "We vonden elkaar erg leuk, interessant, lief en ook nog eens aantrekkelijk. Echter, het echte gevoel bleef nog achterwege. Het maandagavond etentje was heel gezellig. Aan het eind van het dinertje vertelde Ingrid dat ook zij nog geen gevoelens voor mij had. We waren dus allebei op zoek naar hét gevoel en spraken dat naar elkaar uit. Vanaf dat moment veranderde de sfeer, nog meer ontspannen en hét gevoel groeide vanzelf. Later op de avond gaven we elkaar de eerste zoen. De vonk is overgesprongen!"

Ontmoeten van familie en vrienden
Een spannend moment is de eerste ontmoeting tussen Ingrid en de dochter van Gerd-Jan, Michelle. "Michelle is negen jaar en woont twee of drie avonden per week bij mij thuis. Mijn dochter vindt Ingrid erg lief en gelukkig is dat andersom ook zo." Ingrid: "Met de kerst hebben we elkaar voorgesteld aan beide families en aan onze vriendenkring. Misschien wel heel snel, maar het voelde goed. En we wilden ten slotte met kerst graag bij elkaar zijn. Nu zijn we bijna drie maanden verder en de eerste dilemma's dienen zich aan; zijn we vanavond bij jou of bij mij? En er zijn natuurlijk avonden dat we allebei in ons eigen huisje zijn. En dat valt dan ineens tegen. De avonden dat we elkaar niet zien bellen we, en we missen elkaar dan behoorlijk."

Naar Mexico
"Volgende week gaan we samen naar Mexico om nog meer van elkaar te kunnen genieten. We hebben hier allebei erg veel zin in. In de drie maanden dat we elkaar nu kennen hebben we een heel hechte band opgebouwd. We zijn er van overtuigd dat we samen nog lang en gelukkig leven."

* Gerd-Jan is eigen ondernemer en Ingrid werkt als operatie assistente.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)