> Succesverhalen > Hedwig (42) en Pepijn (38)

Alle succesverhalen

Hedwig (42) en Pepijn (38)

"Je kunt elkaar aantrekkelijk vinden, dat is één. Maar het is heel bijzonder dat we ook zo goed bij elkaar passen", vertelt Pepijn (38). Na vier ontmoetingen met Hedwig (42) begon een romance tussen het Parship-koppel op te bloeien. Een ingezonden verhaal.

Hedwig: "Ik heb Pepijn uit de grote vijver gevist. Een lange lijst met profielen bekeken, ook van mannen met minder matchpunten. Het profiel van Pepijn viel me op: eerlijk en nuchter. Ik viel voor zijn serieuze inslag, zijn idee om samen iets van het leven te maken." Pepijn: "Het was maar een kort mailtje van Hedwig, maar ik was wel meteen geïnteresseerd: iemand die zo gaat voor hoe je werkelijk in elkaar steekt, kun je niet laten lopen. Ook al woont ze dan ruim 60 kilometer bij me vandaan. Ze mailde terug, meteen met foto en ik was verkocht: die wilde ik graag vastpakken. We hebben nog wel flink heen en weer gemaild en na drie weken een eerste date gemaakt."

Dilemma
Hedwig: "We zijn samen koffie gaan drinken. We spraken veel over het werk. Het was gezellig maar ik kreeg totaal geen hoogte van wat hij nou van mij vond. Aan het einde van de middag stonden we voor een dilemma: laten we het hierbij of gaan we nog wat eten?" Pepijn: "Ik was naar haar woonplaats gekomen en kreeg de keus voorgelegd. In een paar seconden neem je een besluit: het was gezellig, waarom zouden we niet gaan eten? Achteraf gezien was het een beslissend moment. Tijdens het eten kwamen we nader tot elkaar, het was meer ontspannen, we bespraken meer persoonlijke dingen. We bleken in vorige relaties vergelijkbare situaties te hebben meegemaakt."

Verslaafd aan elkaar
Hedwig: "We hadden alle twee het gevoel dat we elkaar nog een tweede keer wilden zien. Er volgde nog een afspraak. We gingen elkaar steeds leuker vinden." Pepijn: "Ze hield de boot nog een beetje af. Begrijpelijk, ze had vervelende ervaringen achter de rug en wilde zich niet zo maar in een nieuw avontuur storten. Bij de vierde afspraak heb ik het er maar op gewaagd: we zoenden en waren allebei definitief verkocht." Hedwig: "Inmiddels zijn we drie maanden verder. Het voelt goed. We maken veel kilometers om elkaar te zien, in het weekeinde en ook wel een keer doordeweeks. Het gaat snel. Na de feestdagen zijn we een week samen op pad geweest. Het was moeilijk om weer afscheid te nemen. Je raakt aan elkaar verslaafd."

Samenwonen
Pepijn: "Je kunt elkaar aantrekkelijk vinden, dat is één. Maar het is heel bijzonder dat we ook zo goed bij elkaar passen. We staan op eenzelfde manier in het leven, hebben eenzelfde ritme." Hedwig: "Ik verbaas me er over hoe soepel je twee levens in elkaar kunt schuiven. Ik heb wel eens gedacht dat ik beter voor een LAT-relatie zou kunnen kiezen. Ik weet nu wel beter. Als het goed voelt, trek je vanzelf naar elkaar toe. We hebben het nu al over samenwonen."

* Hedwig is journalist en Pepijn is leidinggevende. De namen zijn op verzoek van het stel gefingeerd.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)