> Succesverhalen > Linda (28) en Peter (35)

Alle succesverhalen

Linda (28) en Peter (35)

In een hutje op de hei stuurde Peter (35) haar een mailtje. Linda (28): "Het enige moderne wat hij meenam was zijn laptop. Zo kon hij toch nog mijn mails lezen en beantwoorden." Een ingezonden verhaal.

"Ik kreeg een contactverzoek van Peter dat hij bezig was mijn persoonlijke tekst te lezen en 'oelala' ineens was hij weg van mij. Deze zin trok mij gelijk aan en ik stuurde een berichtje terug dat ik hem wel erg graag wilde leren kennen. Zo begon ons eerste contact. In eerste instantie was het van beide kanten erg oppervlakkig en gingen de mails voornamelijk over hoe de dag was verlopen en wat onze plannen waren voor het weekend."

Hutje op de hei
"Na ongeveer een maand ging Peter een paar dagen primitief leven in een hutje op de hei. Het enige moderne wat hij meenam was zijn laptop om de mails van mij te kunnen lezen en te beantwoorden. Vervolgens stuurde ik een mail. Omdat ik de volgende dag naar het ziekenhuis moest voor een operatie, gaf ik in deze mail mijn telefoonnummer. Ik zou het wel leuk vinden als hij een sms'je stuurde. Gelukkig deed hij dat ook. Vanaf die tijd is het vrij snel gegaan. Toen ik twee dagen later uit het ziekenhuis was, was hij de eerste die belde om te vragen hoe het ging. We zaten elke dag met elkaar aan de telefoon en ook op MSN konden we de gesprekken goed op gang houden. Een week later hadden we onze eerste date."

Parkeerprobleem
"Achteraf bleek dat we allebei erg zenuwachtig waren, uren ervoor al. De eerste blikken die elkaar kruisten waren van dienaard dat we nog net niet elkaar in de armen vlogen (dit omdat we allebei wel een beetje verlegen zijn). Het was de bedoeling dat we naar Scheveningen zouden gaan, maar helaas was er een probleem: we konden nergens parkeren vanwege een te grote bus. Nadat we eerst flink gebaald hadden zijn we uiteindelijk maar naar Leiden gegaan. Een terrasje met zonneschijn, van drie kanten kon de dag niet meer stuk. Vervolgens daar lekker gegeten. Eigenlijk was dit tot zover de geplande date. Maar we konden elkaar nog niet loslaten en besloten om naar een festival te gaan. De eerste date duurde wel ietsje langer dan normaliter: ongeveer 16 uur."

Onafscheidelijk
"Vanaf die dag zijn we onafscheidelijk. En proberen we elkaar zoveel mogelijk te zien en van elkaar te genieten, wat ons erg goed af gaat. We hadden nooit verwacht via Parship de ware te vinden. Maar gelukkig hadden we ongelijk. We prijzen ons nu gelukkig dat dit is gebeurd: sluit het koppel af."

* De namen zijn op verzoek van het stel gefingeerd.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)