> Succesverhalen > Geert (38) en Ilja (36)

Alle succesverhalen

Geert (38) en Ilja (36)

Na lang aandringen van vrienden en familie besloten Geert (38) en Ilja (36) om de stap te zetten: een partner zoeken via Parship. "We vonden het allebei heel spannend en wisten niet wat we ervan konden verwachten", vertelt het koppel. Totdat ze elkaar ontmoeten. Een ingezonden verhaal.

"Terwijl we maar 51 matchpunten hadden, stuurde ik na een week een ijsbreker naar Ilja, die toen drie weken lid was. Zij beantwoordde de ijsbreker en we hadden er slechts één goed. Desondanks besloot ik om voorzichtig contact te zoeken", vertelt Geert. Ilja: "Ik reageerde hier direct op. En kreeg ook meteen weer reactie van hem. We hebben samen ongeveer tien dagen gemaild en met elke dag één of twee berichtjes. Na ongeveer acht mailtjes besloot ik mijn foto vrij te geven." Geert: "Toen was de stap voor mij om een foto te sturen ook niet zo groot meer. Vol spanning wachtte ik het mailtje van Ilja af. Ik was bang dat de mailwisseling nu wel eens stopgezet kon worden. Maar, gelukkig was dat niet zo. Het was al een klik met het mailen, en toen ook met de foto's. Op dat moment wisselden we telefoonnummers uit en kort daarop belden we met elkaar. Het telefoongesprek verliep heel spontaan en ook hier was duidelijk een klik. Na elkaar twee keer gebeld te hebben, besloten we om elkaar te gaan ontmoeten."

Super gelukkig
Ilja: "Op zondag spraken we af in mijn woonplaats. Geert kwam mij ophalen om samen een hapje te gaan eten in een plaatselijk restaurant. Uiteraard waren we allebei ontzettend zenuwachtig. Geert een beetje meer dan ik. Maar we hebben het heel gezellig gehad. Bij deze ontmoeting bleek dat het nog steeds erg leuk was zoals aan de telefoon en de mailtjes. De volgende afspraak was meteen gemaakt. De zondag daarop ging ik bij Geert op bezoek. Het was toen de dag voor kerstmis. Een dag om nooit meer te vergeten, omdat we toen de eerste kus gaven en echt verliefd op elkaar zijn geworden. Nu zes weken later is het gevoel alleen maar sterker geworden. We hadden niet gedacht dat we het ooit zo zouden treffen en dat wel via internet. We zijn echt super gelukkig samen en kunnen elkaar niet meer missen." * Geert is bedrijfsleider en Ilja werkt als receptioniste.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)