> Succesverhalen > Angela (31) en Jan (32)

Alle succesverhalen

Angela (31) en Jan (32)

In de drukte op de pier in Scheveningen wisten Angela (31) en Jan (32) elkaar snel te vinden. “Misschien niet de slimste plek om af te spreken. Vanaf het begin voelde het heerlijk om bij elkaar te zijn”, vertelt het Parship-koppel. Een ingezonden verhaal.

“Ik had nooit gedacht dat ik via internet mijn maatje zou vinden. Toen ik me aanmeldde bij Parship vond ik het wel spannend, maar ik verwachtte er eigenlijk niet zo veel van. Het mailcontact met Jan voelde echter meteen goed. Ook zijn foto sprak me aan. Al na het eerste mailtje begon ik uit te kijken naar zijn volgende mailtjes”, blikt Angela terug. Jan vult aan: “Wat wisselende mailcontacten en een paar gezellige dates. Heel serieus werd het voor mij tot dan toe niet met internetdaten. Dat was ook wel een beetje mijn verwachting toen ik me aanmeldde. Dat veranderde. Angela’s profiel was kort en krachtig, en ze leek te weten wat ze wilde. Verder kwamen enkele persoonskenmerken mij bekend voor: snel, enthousiast en wispelturig. Zo kan ik ook zijn of beter gezegd: zo ben ik! Omdat we beiden Boogschutter van sterrenbeeld zijn, viel dat achteraf ook wel te verklaren. Ons mailcontact was grappig, vrij direct en heel natuurlijk; met kleine, persoonlijke quizvraagjes die uitmondden in wat serieuzere mails. Kortom tijd om af te spreken, want ik was bijzonder nieuwsgierig geworden naar haar.”

Handschrift
Angela: “Na twee weken heen-en-weer mailen zagen we elkaar dan eindelijk in het echt. Ik had me al een voorstelling van hem gemaakt; we hadden inmiddels ook al foto’s uitgewisseld. En ik had zelfs al gedroomd dat hij zijn sterke armen om me heen zou slaan.” Jan: “Het schijnt vrij druk te zijn op het strand als het mooi weer is. Misschien was de pier in Scheveningen dan ook niet de slimste plek om af te spreken. Maar goed, we hebben elkaar dus in de drukte kunnen vinden. We gingen vrolijk verder met ons contact alsof we niet anders gewend waren en het voelde toen al heerlijk samen. Dat toen bleek dat we veel meer gemeen hadden dan eerder uit de mailtjes en het profiel naar voren kwam, verbaasde me ook helemaal niet. Eigenlijk zijn er steeds meer overeenkomsten bijgekomen. Verschillen zijn er natuurlijk ook en we zijn nu, na tweeënhalve maand, volop bezig om ons op elkaar af te stemmen. Zo ben ik nu bijvoorbeeld bezig haar onleesbare handschrift te ontcijferen! Pittig en uitdagend en ik ga me er vol overtuiging en enthousiasme in storten”, grapt Jan.

Vlinders
Angela: “Ik geniet echt van het samenzijn met Jan. We hebben elkaar zo veel te vertellen en we leren van elkaar. Ik heb echt het gevoel dat mijn leven completer is geworden nu hij erin voorkomt. Tijdens onze eerste date sloeg Jan zijn armen om me heen. Iedere keer dat hij dat nu doet voel ik de vlinders weer!”

* Jan is docent en Angela is werkzaam als jurist. Beiden wonen in Den Haag.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)