> Succesverhalen > Simone (40) en Ton (48)

Alle succesverhalen

Simone (40) en Ton (48)

Het verliefde Parship-koppel Simone (40) en Ton (48) kon elkaar niet mislopen bij de eerste ontmoeting: "We zagen elkaar voor het eerst bij een levensgrote Parship-advertentie. Het leek ons een heel gunstig voorteken", vertellen ze in hun ingezonden verhaal.

Simone: "In december 2006 heb ik via Parship mijn grote liefde gevonden. Bij aanvang dacht ik dat de wetenschappelijke test een slimme marketingtool was. Toch bleek de MP match van 83% tussen Ton en mij werkelijk te kloppen. Het is grappig om de discrepantie tussen tijd en gevoel te ervaren. Het voelt alsof we elkaar al jaren kennen, terwijl dat in werkelijkheid pas vijf maanden is."

Italiaanse keuken
Simone: "Het profiel van Ton sprak mij onmiddellijk aan. En de combinatie met de hoge match maakte me heel erg nieuwsgierig. We bleken zelfde interesses te delen, zoals muziek, kunst en cultuur. Ook de passie voor de Italiaanse keuken en cultuur was een bindende factor. Mijn eerste reactie begon met 'Hello Stranger' en daarna volgden de emailberichten elkaar in razend tempo op. Omdat ik via een andere datingsite een vervelende ervaring had gehad, was ik wel heel voorzichtig. Hoewel ik Ton nog nooit had gezien, voelde het heel goed. En mijn vertrouwen groeide. Na een aantal weken wisselden we telefoonnummers uit. Ons eerste telefoongesprek duurde anderhalf uur. Het voelde zo goed; alsof ik hem al jaren kende."

Stapelverliefd
Ton: "Ik was via een vriend bij Parship terechtgekomen. Direct merkte ik op dat deze datingsite anders was. Het had een serieuzer karakter en ook de psychologische test gaf mij veel vertrouwen. Toen ik de reactie van Simone kreeg was mijn profiel goedgekeurd en mijn foto's nog niet. Daar heeft zij geduldig op gewacht, hoewel dat niet haar sterkste eigenschap is" grapt hij. "Ook was ik verrast door de vele overeenkomsten die we hebben en de snelheid waarmee wij elkaar leerden kennen. Het was raar om te constateren dat ik stapelverliefd was geworden op een vrouw die ik nog nooit had gezien. Toen ik in januari voor een korte vakantie naar Barcelona ging, was het internetcafé het eerste waar ik naar op zoek ging. Daar heb ik heel wat tijd doorgebracht; met een enorme glimlach op mijn gezicht als er weer een bericht van Simone in mijn mailbox stond."

Abri
"In begin van het jaar ontmoetten we elkaar voor het eerst. Bij de uitgang van de parkeergarage in Utrecht stond een grote abri met daarop de afbeelding van Parship. Bij deze abri hebben wij elkaar voor het eerst gezien. Wij vonden het buitengewoon grappig en het leek ons een heel gunstig voorteken. Die avond dineerden we in een heerlijk Italiaans restaurant. We genoten van elkaar. Dat wij verliefd waren straalde ervan af en we raakten niet uitgepraat over hoe bijzonder het was om elkaar op deze manier te vinden. Bovendien bleek dat wij in diverse steden steeds vlakbij elkaar hadden gewoond. Wij deden zelfs boodschappen in dezelfde supermarkt zonder dat we dat van elkaar wisten. Toeval of voorbestemd? Wij vonden het in elk geval heel bijzonder."

Venetië
"In maart was onze eerste vakantie samen. Het was een heerlijke romantische vakantie in Venetië. Hier kwamen we allebei tot de conclusie dat we geen dag meer zonder elkaar willen. Sinds april wonen we samen. We genieten intens van alle mooie dingen in het leven dat we samen delen. Italië zal daarin een belangrijke rol blijven spelen. Deze zomer vertrekken we voor een aantal weken naar Rome en volgend jaar trouwen wij super romantisch in Brachiano. Parship blijft een bijzondere plaats in ons leven houden, want zonder deze service hadden wij elkaar nooit ontmoet."

* Ton is Officier van Justitie en Simone werkt als projectleider.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)