> Succesverhalen > Stella en Thomas

Alle succesverhalen

Er is niets zaliger dan de ware te vinden

Dat Stella en Thomas het wel konden vinden is een understatement! Lees hier hun lieve verhaal.

dating succes

Thomas vertelt:

Ik heb er altijd sceptisch tegenover gestaan om via internet een partner te vinden. Ik vond dat mensen elkaar in het dagelijkse leven moesten tegenkomen, maar als je na een tijdje de ware niet tegenkomt ga je andere manieren proberen. Daarom heb ik mijn lidmaatschap opgestart bij parship. Ik zat er al een tijdje op maar zonder enig succes. Ik was zelfs al enkele maanden offline gebleven tot ik toch nogmaals op zoek ging. Toevallig kwam ik voorbij een leuk profiel. Er waren verschillende punten die we gemeen hadden en daarom sprak ik haar aan, een simpel berichtje met 'hey hoe gaat het met je'. Na een week konden we een boek samenbundelen van al onze berichten.

Na nog wat heen en weer gemail kwam het grote moment onze eerste date. Ik kon maar 1 foto bekijken op haar profiel. Ze zag er schattig uit en had van die leuke pretoogjes op de foto. Toch het blijft een spannend moment.

We hadden afgesproken op een zaterdagavond. We hadden elkaar gsm nummer uitgewisseld om eventueel te sturen mochten we te laat zijn. Ik had uit voorzorg gestuurd dat ik iets later ging zijn, maar ik was toch op tijd. Stella stuurde me dat ze een kwartier later ging zijn.. uiteraard werd het twintig minuten ;).

Toen ik haar zag vergaf ik haar onmiddellijk. We spraken af om eerst wat rond te kuieren in de stad, ik had namelijk niets gereserveerd. Ik zei dat ik nog wel een leuk italiaans restaurantje wist en we zaten onmiddellijk op de juiste golflengte. Het werd snel 2 uur.. tijd om afscheid te nemen. Het was een frisse avond en ze had haar niet zo warm aangekleed. Stella moest nog met de fiets naar huis. ik bood haar mijn trui aan om zo stiekem een tweede date te regelen, maar dat was niet nodig. Onze tweede date was maandag, gevolgd door een derde date bij haar thuis. Ze had heerlijk gekookt, aangezien we beiden graag buiten zijn en graag wandelen, zijn we na het eten nog een tochtje gaan maken. Ik zocht een moment om haar te kussen maar het juiste moment viel niet. Tot we voor haar deur stonden, ik zei wanneer mag ik nog eens terugkomen waarop ze antwoordde jij mag altijd terugkomen.. het was het juiste moment en onze eerste kus was een feit. We hebben er geen gras over laten groeien en na enkele weken zijn we samen gaan wonen.

Ondertussen wonen we al enkele maanden gelukkige samen. We zijn een huisje aan het verbouwen en hopelijk mogen we gauw een nieuwe bewoner, we willen beiden dolgraag een hondje, verwelkomen.

Dit allemaal dankzij parship. Veel mensen hebben er een sceptisch beeld van net zoals ik had.. maar zoals je ziet had ik ongelijk :).
ik ben blij dat ik de stap gezet heb en dat we samen zijn. Er is niets zaliger dan de ware te vinden. Hopelijk kunnen jullie nog meerdere mensen gelukkig maken!

Groetjes!

En ook Stella vertelt:

Na enkele weken heen- en weer- gemail via Parship, hebben Thomas en ik elkaar op een zaterdag voor het eerst ontmoet bij een etentje. Hij had op voorhand gevraagd of hij ergens moest reserveren maar we besloten de avond zelf te beslissen. Omdat het restaurant waar we uiteindelijk heen gingen, vol zat tot 20.30 uur, zijn we eerst iets gaan drinken om dan later terug te gaan. Zowel tijdens de 'aperitief' als tijdens het eten vloog de tijd en we waren beiden op ons gemak. Na het eten zijn we ook nog iets gaan drinken, zodat het snel vijf uur later was. Bij het afscheid vroeg Thomas wanneer we elkaar terug zouden zien, waarop ik zei 'Heb je maandag tijd?'. Het werd maandag, dinsdag én woensdag. Het was snel duidelijk dat we op dezelfde golflengte zaten en op alle vlakken was er 'de klik'. Hoewel we beiden oorspronkelijk liever een partner vonden in real life in plaats van via internet, zijn we nu enorm blij met de stap die we ooit gezet hebben. Als mensen ons vragen hoe we elkaar hebben leren kennen, komen we er onmiddellijk voor uit maar om eerlijk te zijn, zijn we de internet-tijd al lang vergeten. Ja, dankzij Parship heb ik mijn ware Thomas gevonden!

Stella
 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)