> Succesverhalen > Arthur (36) en Sonja (28)

Alle succesverhalen

Arthur (36) en Sonja (28)

"Na vele malen het profiel van Arthur (36) te hebben bekeken, heb ik op 28 januari een ijsbreker verzonden. De uitkomst was dat we alle vragen hetzelfde beantwoordden. En net toen ik dus een contactverzoek wilde verzenden, kreeg ik van hem een verzoek binnen. Toeval of niet?" schrijft Sonja (28) in een ingezonden verhaal.

"We zijn een week via Parship aan het mailen geweest, eerst een of twee mailtjes per dag, maar al snel werden het er meer. We voelden onbewust aan wanneer de ander aan de computer zat om te mailen. De berichten kwamen alleen met wat vertraging zodat we emailadressen uitwisselden. Zo hebben we nog een week via Outlook gemaild en foto's uitgewisseld. Aangezien ik, evenals Arthur, een ramp ben met computers lukte dat dus niet zo snel. Ik kreeg zelfs een foto binnen waarin Arthur zich als het hondje van zijn ouders voorstelde. Het voelde zo vertrouwd en dachten (denken) over veel dingen hetzelfde. Na een paar dagen wisselden we telefoonnummers uit."

Schoonfamilie
"Tja, ik wilde al wat gaan afspreken, maar was door andere ervaringen een beetje terughoudend. Tot ik een voorstel van Arthur ontving. Toen kon ik er niet meer onderuit. In aanloop naar de eerste date zat het eerste telefoongesprek er aan te komen. Met trillende stem heb ik opgenomen, maar de zenuwen verdwenen al snel en ik voelde me op mijn gemak. We planden uiteindelijk vrij snel een date: zondag 11 februari om 14:00 uur in Den Bosch. Voor ons beiden bekend terrein. Ik arriveerde al vrij vroeg op de afgesproken plaats. Mijn broer en schoonzus zijn met mij meegegaan. Twintig minuten voor de afgesproken tijd heb ik Arthur gebeld; dan kon ik zorgen dat mijn aanhang zich uit de voeten kon maken. Wat bleek: hij was ziek, maar zou wel komen alleen iets later."

Weg met de zenuwen
"Dus na twee koppen koffie in het café kwam Arthur binnenlopen en de zenuwen verdwenen meteen. Na ruim twee uur zijn we nog naar de film gegaan. Op zich een leuk idee. Alleen minder leuk was het dat we mijn broer en schoonzus tegen het lijf liepen. Tja, wat moest hij wel niet denken. Gelukkig konden we er allebei wel om lachen. Pas rond 23:30 uur gingen we weer naar huis. Al met al een zeer geslaagde eerste date, ondanks dat er af en toe ongemakkelijke stiltes vielen. Het resultaat is dat Arthur dinsdags een week later naar mij vanuit Duitsland kwam, voor een tweede date. Het weekend daarop reisde ik met de trein vanuit de Achterhoek naar Brabant; om zijn huis te gaan bekijken. Ik kwam er binnenlopen en ben er eigenlijk niet meer weggegaan."

"We hebben allebei niet hele fijne ervaringen in vorige relaties. We doen het daarom lekker kalmpjes aan, maar de vlam is voor beiden goed in de pan geslagen. We zien allebei dankzij Parship een mooie, hopelijk lange toekomst tegemoet."

* Arthur is installatiemonteur en Sonja is werkzoekende. Beiden zijn woonachtig in Doetinchem.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)