> Succesverhalen > Theo (44) en Marleen (46)

Alle succesverhalen

Theo (44) en Marleen (46)

"Hallo mijnheer de gitaarman!" Dat waren de eerste woorden van de mail die het leven van Theo (44) en Marleen (46) voorgoed zou veranderen. Theo vertelt hoe hij Marleen via Parship leerde kennen.

"Ik had Marleens profiel gelezen, en hoewel de match wat laag uitviel, wilde ik het toch proberen. Ik stuurde een kort berichtje. Marleen reageerde heel snel en er ontstond direct een intensief mailcontact. We hadden allebei dezelfde interesses, maar dé grote match was toch wel muziek. Ik speel graag gitaar, en Marleen luistert graag naar muziek. We wisselden wat foto's uit en algauw schreef Marleen: 'Zeg, de tijd van brieven aan penvriendinnen heb ik in mijn jeugd al afgesloten. Laten we er geen kauwgum van maken, en laten we dus wat afspreken!' We wilden allebei zo snel mogelijk weten met wie we te maken hadden."

Zakelijke benadering
"We hadden allebei al een paar afspraakjes achter de rug die niet echt succesvol waren. Zonder dat we het van elkaar wisten, hadden we daarom allebei een zakelijke benadering voor ogen: een afspraak van hooguit één uurtje om te bepalen of het wat was. Zo niet, dan snel de drankjes afrekenen en kijken of we het achtuurjournaal nog konden halen!" vertelt Theo.

Vonk
"Op het afgesproken tijdstip zaten we aan een tafeltje op de Grote Markt in Haarlem. Het eerste halfuur verliep een beetje stroef. Maar toen kwam het moment: Marleen begon over symfonische muziek, en onmiddellijk verdwenen de wolken voor de zon. Het achtuurjournaal hebben we gemist, want we hadden genoeg om over te praten. We besloten pizza te gaan eten in een Italiaans restaurantje. Die pizza leek wel een schoenzool," grapt Theo, "maar dat kon ons helemaal niets schelen. De vonk was overgeslagen en niets kon daar nog verandering in brengen."

Roes
"Die avond heb ik Marleen op de fiets naar het station gebracht. Helaas haalde ze nog net de laatste trein," zegt Theo schalks. "Voordat ze in de trein stapte pakte ze m'n schouders vast en zei: 'Wat ben jij toch een leuke vent, zeg!' Ik ben in een roes naar huis gereden. 's Nachts hebben we allebei bijna geen oog dichtgedaan, want we lagen constant aan elkaar te denken. Later hebben we telefoonnummers uitgewisseld. We zaten vaak uren met elkaar aan de telefoon, soms zelfs midden in de nacht."

Samen
"We wilden elkaar zo snel mogelijk weer zien. Jammer genoeg kon het niet eerder dan een week later. Dat duurde een eeuwigheid! Maar uiteindelijk was het zover. Marleen kwam bij mij thuis en ik stelde voor een strandwandeling te maken. Even later liepen we op het strand en daar durfde ik haar, onzeker als een onervaren tiener, te kussen. Van het een kwam het ander, en algauw werden we een hecht stel. We maakten plannen voor de toekomst en fantaseerden samen hoe de toekomst eruit zou zien. Die toekomst, dat stond voor ons allebei vast, zouden we in elk geval samen zijn. Samen, voor altijd: op 28 december 2006 zijn we met elkaar getrouwd!"

* Theo is zelfstandig organisatieadviseur en woont in Haarlem en Marleen is beleidsadviseur Internationale betrekkingen voor de gemeente Amsterdam. Zij woont inmiddels ook in Haarlem.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)