> Succesverhalen > Yvette (56) en Boris (56)

Alle succesverhalen

Yvette (56) en Boris (56)

"Zou het fysiek net zo leuk zijn als via de mail?" vroeg Boris (56) zich nog af. Deze twijfel bleek niet nodig. "Het weekend daarop ben ik naar het huis van Yvette (56) gegaan. Het werd heel gezellig." Boris blikt terug.

"Na een nare periode ben ik zo'n drie jaar alleen geweest. Ik had wel behoefte aan gezelschap of een partner maar om allerlei redenen kwam het er niet van om contact te zoeken. Aangezien ik niet een type ben dat naar het café gaat, was dat best moeilijk en om op internet te gaan zoeken vond ik maar niks. Tot ik in 2005 in de krant toevallig een advertentie van Parship las. Hierin stond onder andere dat je een test kon doen, en dat wekte mijn nieuwsgierigheid. De test viel niet tegen en kwam aardig overeen met wat ik zelf dacht."

Open en eerlijk
"Dat ik daarna lid werd, was eigenlijk niet direct de bedoeling maar uit nieuwsgierigheid ben ik eens gaan kijken op de contactverzoeken. In de eerste periode heb ik zo nu en dan op de site gekeken maar geen verdere actie ondernomen. Begin augustus 2006 kreeg ik een contactverzoek dat me aansprak. Het begon met 'Hallo onbekende', waarna er een uitgebreide beschrijving van mij gegeven werd. Deze kwam natuurlijk uit mijn profiel, maar toch leuk. Op haar contactverzoek heb ik gereageerd en zo ontspon zich het mailcontact. Hieruit kwam naar voren dat we allebei op dezelfde lijn zaten qua ideeën en interesses. Opvallend vond ik de open en eerlijke manier waarop we in onze mails met elkaar communiceerden."

Waterballet
"Je gaat jezelf afvragen wie die persoon aan de andere kant van de computer nu is. En dan komt al vrij snel het woordje 'afspraak' naar voren. Nu begint het toch wel spannend te worden, via de mail is het leuk, maar vinden we elkaar ook fysiek leuk? Na ongeveer drie weken maakten we een afspraak op een zaterdag om een wandeling te gaan maken en daarna wat te drinken. Het was na het drinken zo plezierig, dat we ook samen zijn gaan eten. Daarna zijn we ieder weer naar ons eigen huis gereden met het idee om het gebeurde eerst eens te laten bezinken. Dat bleek eigenlijk niet nodig, want 's avonds heb ik al direct een mailtje gestuurd dat ik het erg gezellig vond en haar spoedig weer zou willen ontmoeten. Een volgende afspraak was snel gemaakt, en het weekend daarop ben ik naar haar huis toegegaan. De afspraak begon met een waterballet, doordat het toilet overstroomde en er gedweild moest worden! Ik kon toen meteen mijn handen uit de mouwen steken. Het werd een heel gezellig weekend en daarna hebben we vele weekenden samen doorgebracht."

Goede start
"We hebben besloten om voorlopig ieder onze eigen woning aan te houden en van daaruit onze relatie verder uit te bouwen. Nu terugkijkend op het aantal maanden dat we elkaar kennen, verbazen we ons allebei over het feit dat alles zo gemakkelijk en vanzelfsprekend verlopen is. Alsof we elkaar al veel langer kennen. De dingen die we echt belangrijk vinden in het leven komen overeen: eerlijkheid, respect en trouw. We maken samen plannen voor een korte vakantie in het voorjaar en zijn nog bezig met de zomervakantie. Zowel onze ideeën over hoe de vakantie in te vullen, als het vakantieland, kwamen eigenlijk vanaf het begin overeen. We zijn blij met elkaar en zien dit beiden als een goede start voor een toekomst samen."

* De namen zijn op verzoek van het stel gefingeerd.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)