> Succesverhalen > Mario & Irene

Alle succesverhalen

Mario & Irene

"Het voelde gewoon heel goed aan", beschrijft Mario zijn eerste date met Irene...

dating succes

"Vorig jaar kwam er een einde aan mijn huwelijk. Je denkt dan, dit is het einde, wat nu? Alléén op zoek naar terug die ideale partner. Waar naar toe? Hoe pak ik het aan? Vragen waar je niet direct aan antwoord op vind. Tot ik het op een dinsdag avond mijn computer opzette en besloot om eens wat dating sites te bezoeken. Mijn keuze was snel gemaakt. Liever een professionele site dan.... je weet wel. Parship werd het dus. En inderdaad het duurde niet lang of de eerste contacten werden gelegd.

Tot ik met iemand contact had en iets apart voelde. Na een korte tijd berichtjes sturen spraken we af in een taverne om elkaar in “live” te ontmoeten Er viel geen moment van stilte en het voelde gewoon heel goed aan, de klik was er.
Nu intussen meer dan twee maanden verder, zijn we nog steed zeer gelukkig bijeen. Bijeen alsof we elkaar al jaren kennen en het gaat super, we praten reeds over samen wonen en zo. Ik ben super gelukkig, en ben ontzettend graag in haar gezelschap. Je vraagt je af hoe het mogelijk is dat twee wildvreemde mensen op zo een korte tijd zo een goeie relatie hebben. Ik geloofde nooit in het lot maar nu moet ik mijn mening herzien er bestaat toch zoiets als het lot.
Sindsdien zien of horen we elkaar regelmatig en mogen we zeggen dat we een relatie hebben. Juist daarom hebben wij beiden ons profiel bij jullie opgezegd. In het begin stond ik nog heel sceptisch tegenover dating-sites maar nu weet ik wel beter en ik zou zeggen geloof erin en je zal het zeker vinden. Dankzij jullie ziet de toekomst voor ons er rooskleurig uit. BEDANKT"

Mario
 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)