> Succesverhalen > An en Koen

Alle succesverhalen

An (29) & Koen

Lees hier hoe An haar dating avontuur met Koen ervaren heeft. Een prachtige liefdesverklaring naar haar grote liefde toe!

dating succes

"Cijfertjes, kunnen ze uitdrukken hoe zeer 2 mensen bij elkaar matchen? Wat je op zijn minst kan zeggen, is dat het anders is dan eender welke andere datingsite op het web. Om die reden gaven we het beiden een kans.

Na een paar knipogen en ijsbrekers van mensen met een profiel die niet onmiddellijk de interesse wekken was het daar plots: de ijsbreker van iemand met een vrolijk ogende pagina en een wazige glimlach. Alle vragen fout, oeps, krijg ik nog een tweede kans? Wie weet...
Grappig berichtje terug. Er werd wat gemaild en ineens... Je foto! wat een prachtige glimlach op dat lieve gezichtje van je! Of we zullen chatten? Heel graag, mijn interesse heb je alvast! Voorzichtig aftastend, ben jij wie je beweert te zijn, lief, teder en zorgzaam? Ik geloof het wel.

Samen “in het echt” eens afspreken. Belgisch weer; koud en nat, wat kunnen we doen. Cinema, goed idee, maar ik babbel graag nog wat. Een drankje, een cinemaatje en een etentje. Weg met jullie raad; een eerste date kort te houden ;-) Al hielden wij er ons niet aan. hihi.
Zeker niet te laat komen, spannend, direct een complimentje op mijn uiterlijk. Wauw, jij mag er ook best wezen! Leuk onderwerp en tijd voor de cinema, aandacht wel niet volkomen bij de film; eerste indruk is heel goed. Hoe loopt het straks?

Lekker gaan tafelen en gezellig keuvelen. Nooit een onaangename stilte. Wel fonkeltjes in de ogen. Ik krijg het warm en dat ligt niet aan de maaltijd. De tijd snelt voorbij. Waarom, het is zo leuk? Bijna middernacht, wil niet naar huis maar moet nog ver rijden. Beetje klungelig afscheid, maar zeker wetende dat je bij elkaar terug wil zijn. Met een fijn gevoel zweef ik over het asfalt. Volgende week zie ik je weer.

Of we tussentijds bellen? Graag, elke avond, waarom niet. Waar blijven we de gesprekstof halen, geen idee maar tellertje op mijn telefoon is vast defect: staat telkens een 1 bij de uren als ik de hoorn dichtleg.

Tweede date, minder gestressed, korter wel deze keer want in de week. Tijd snelt voorbij en mijn hart die snelt met de minuut sneller voor jou. Daar is je bus, plots raken onze handen elkaar. Wat een heerlijk gevoel: magie! Niet weg willen maar moeten, beiden nog eens omkijken, en naar elkaar wuiven...

Week zien te overleven. Niet makkelijk als je nu al verlangt naar die eerste zoen. We horen elkaar elke dag en zien elkaar soms via de webcam.

Jij sprong eruit omdat je naast het lief, teder en zorgzaam ook nog een gentleman was. Snel iemand kunnen vertrouwen, op zo’n korte tijd, is een wonder. Het voelt zo goed aan, dat het lijkt of ik je al jaren ken.

De gevoelens blijven groeien, en we besloten voor onze derde date, naar de cinema te gaan. Wat wil je met het Belgische weer ;-)
Love seats in de kinepolis... Harde leuning en ik kan m’n arm niet om je leggen. Onze handen haken gelukkig wel in elkaar, onze hartjes bonzen hetzelfde ritme. Film gedaan en meer dan ooit een verlangen naar die kus... We gingen nog iets drinken... en we gingen dicht tegen elkaar aan zitten. Beetje aarzelend – maar daar is die kus, heerlijk! Tijd en alles staat stil. Sinds dan is er alleen nog jij en ik, ik en jij.

Je vroeg mij om naar Normandië te gaan, voor één dag, je wou mij een mooie streek leren kennen. Goed bewust dat we nog maar 3 weken samen waren, zei ik ‘jaaaaa’ met de volle plezier omdat ik je helemaal vertrouwde. Nog nooit had ik iemand zo snel vertrouwd als jou. maar ik wist dat het goed zat. We genoten van die tijd samen en besloten vrij snel terug een uitstap te doen. Het werd Durbuy, voor 2 dagen. Een romantisch weekendje onder ons, zonder stress. Een weekendje dat we niet snel vergeten, het bracht ons nog dichter bij elkaar.

“Kunnen cijfers zeggen hoeveel mensen bij elkaar matchen” denk ik nog vaak? Ja... maar eigenlijk ook niet; hoe goed we elkaar passen is met geen getal uit te drukken! Onze liefde is aanwezig, en mag voor ons nog lang blijven duren.

Dank u wel Parship om de partner van onze dromen voor te stellen.
 

De namen zijn op verzoek van dit stel gefingeerd

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)