> Succesverhalen > Lianne (34) en Etiènne (37)

Alle succesverhalen

Lianne (34) en Etiènne (37)

Gelukkig sleepte Lianne (34) zich op die bewuste eerste avond toch naar haar ontmoeting met Etiènne (37). Een ingezonden verhaal.

Gelukkig sleepte Lianne (34) zich op die bewuste eerste avond toch naar haar ontmoeting met Etiènne (37): "Helaas was ik niet helemaal fit die dag. Ik dacht ik ga een uurtje en dan naar huis. Maar dat gebeurde niet." En goed ook. Bij de tweede afspraak zoenden ze uren bij de fiets. Nu vormen ze een gelukkig Parship-koppel. Hun verhaal.

Lianne: "Na een langdurige relatie was ik al ruim een jaar vrijgezel. Ik woonde in een nieuwe stad en had er wel weer behoefte aan om nieuwe mensen (mannen in het bijzonder) te leren kennen. Via vriendinnen hoorde ik goede verhalen over internetdaten en in december meldde ik me aan op Parship. Ik vond het nog een stap te ver om al echt contact te maken, maar kreeg na een paar dagen al een ijsbreker. Ik heb leuke afspraken gehad maar de juiste man zat er nog niet bij. Wel had ik er een leuke vriendschap aan overgehouden. Voor mij was het toen ook al geslaagd: ik had wat mensen leren kennen en wat meer van de stad gezien.."

Leuke vent
"Toen ik het profiel van Etiènne zag, heb ik meteen contact met hem gezocht. Wat me aansprak was zijn manier van schrijven; heel losjes met onderkoelde humor. Dat is ook het mooie van Parship. Je selecteert in de eerste instantie niet op uiterlijk, maar op zaken die er meer toe doen zoals interesses en communicatiestijl. Na een paar mails over en weer maakten we een afspraak op zondagmiddag voor een kop koffie in een café. Helaas was ik niet helemaal fit die dag, maar omdat ik geen telefoonnummer had, durfde ik niet via mail af te zeggen en heb me toch maar naar het café gesleept. Ik dacht, ik ga een uurtje en dan weer terug naar huis, maar het was gezellig genoeg om tot de avond samen door te brengen. Etiènne was wel wat zenuwachtig, want het was zijn eerste date via Parship. Ik heb geprobeerd hem wat op zijn gemak te stellen. Hoewel, ik was wel in een klierbui en heb hem ook zitten pesten. Geen vonk van mijn kant na de date, maar ik dacht wel meteen: leuke vent, dat kan een goede vriend worden. Zeker ook door de humor en omdat ik me erg op mijn gemak bij hem voelde."

Zoenen bij de fiets
"Twee weken later hadden we een nieuwe afspraak. Tijdens die date kreeg ik kriebels. Ook toen was ik niet van plan het heel laat te maken. Maar terwijl de avond vorderde, merkte ik steeds meer dat ik helemaal geen zin had om naar huis te gaan. We verlieten uiteindelijk als laatste het café en hij bracht me naar mijn fiets. Bij de fiets hebben we een paar uur staan zoenen! Sindsdien zien we elkaar een paar keer per week. We wonen gelukkig in dezelfde stad", geniet Lianne. In de smaak Etiènne: "Na een relatie van zeven jaar werd ik door een goede vriendin attent gemaakt op Parship. Persoonlijk was ik meteen gecharmeerd van de psychologische test die je moest invullen. Als gediplomeerd psycholoog sprak me dat wel aan. Zoals Lianne al aangaf is het een pluspunt dat je niet op uiterlijkheden selecteert, maar op andere (karakter)kenmerken. Dat die uiterlijkheden achteraf ook nog eens behoorlijk in de smaak vielen was natuurlijk mooi meegenomen. In eerste instantie had ik een gratis proefprofiel aangemaakt, maar toen ik al snel een ijsbreker ontving vond ik het jammer dat ik daar niet op kon reageren. Bij de tweede ijsbreker hakte ik de knoop door en werd lid. Die ijsbreker was afkomstig van Lianne."

Vanaf het begin goed
"Hoewel ik van tevoren niet persé op zoek was naar een nieuwe partner, werd Parship een schot in de roos. Een ijsbreker en twee afspraken verder had ik het gevoel een heel speciaal persoon gevonden te hebben. Lianne's humor en (ogenschijnlijke) ontspannenheid spreken me zeer aan. Bij haar voel ik me compleet op mijn gemak. En dat is voor zo.n raar, druk mannetje zoals ik ben, een hele gewaarwording." Lianne vult aan: "Inmiddels hebben we al ruim vier maanden een relatie. We zijn zelfs al een week samen op vakantie geweest. Normaal loop ik niet zo hard van stapel, maar het voelde al vanaf het begin helemaal goed en vertrouwd."

* De namen zijn op verzoek van het stel gefingeerd.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)