> Succesverhalen > Madeleine (42) en Marcel (56)

Alle succesverhalen

Madeleine (42) en Marcel (56)

Marcel (56) keek tijdens de autorit liever naar Madeleine (42) dan naar de weg. Vanaf het begin wist hij dat dit voor de eeuwigheid was: "Tijdens de lunch pakte ik haar hand. Het was een gebaar waar ze heel natuurlijk op reageerde alsof we al vaker zo hadden gezeten." Een ingezonden verhaal.

Madeleine: "Ik kreeg eerst een ijsbreker van hem toegezonden, waarvan ik alleen nog weet dat we bijna niets hetzelfde antwoordden. Onmiddellijk daarna zond hij een contactverzoek, waar ik wat verbaasd op reageerde. We hadden .maar. 51 matchpunten. Maar zijn taalgebruik vond ik heel sympathiek, en nog dezelfde dag heb ik hem geantwoord. En daarbij ook gelijk eerlijk gemeld dat ik die vrijdag iemand zou ontmoeten, dus op een intensief mailcontact hoefde hij nog niet te rekenen. Die ontmoeting bleek niet te brengen waar ik op gehoopt had: deze man stuurde s. nachts om twee uur een sms, dat ik op zijn ex-vrouw leek, en dat ik niet meer zou kunnen worden dan een leuke vriendin. De volgende dag mailde ik Marcel."

Dat is d'r!
Marcel: "Haar profiel sprak echt gelijk tot mijn verbeelding: het mediterrane, het eten, zeilen en de openhaard. Vooral bij de tekst had ik het gevoel dat er iets klopte. En dat ze die ontmoeting had, daar maakte ik me gek genoeg helemaal geen zorgen om. Ik was dus niet verbaasd toen ze meldde dat het niets geworden was. Al heel snel wisselden we onze privé emailadressen uit, ik gaf haar ook mijn emailadres in Frankrijk, waar ik regelmatig verblijf. Toen ze mij vroeg om haar snel weer te bellen als ik in Nederland ben, heb ik onmiddellijk ja geantwoord. Na ons eerst telefoongesprek werd het gevoel steeds sterker: dat is d'r! Ik had toen alleen nog maar een pasfotootje van haar gezien, waarop ze bovendien met kort haar stond. Inmiddels had ze het langer laten groeien."

Omarmd
Madeleine: "We spraken af om elkaar te ontmoeten voor de lunch, in een klein restaurantje aan de Amstel. Hij haalde me op van mijn werk, en toen ik hem begroette, zoende hij me spontaan op mijn wangen en loodste me snel de auto in. Het regende nogal op dat moment.. Marcel: .Ze kwam uit dat gebouw naar me toegelopen, en ik zag het meteen: ja, helemaal goed. Tijdens de korte autorit moest ik op de weg letten, maar natuurlijk keek ik liever naar haar. Tijdens de lunch pakte ik haar hand. Het was een gebaar waar ze heel natuurlijk op reageerde alsof we al vaker zo hadden gezeten.. Madeleine: .Hij was wel veel aan het woord, gelukkig zei hij op een gegeven moment wel: .zo, en nu over jou.. Het was vanaf de eerste blik tussen ons echt aan. Na de lunch hebben we in de serre van het restaurantje thee zitten drinken, met de armen om elkaar heen. En al plannen zitten maken voor de zomervakantie, samen met zijn dochter van zeven en mijn dochter van twaalf."

Kasteeltuin
"Twee dagen later hadden we een volgende date. We bezochten een kasteel, en bij de rondleiding sloeg hij zijn armen om me heen, en kropen zijn handen onder mijn jack. We keken heel geïnteresseerd bij de uitleg van de gids, maar ondertussen werd ik afgeleid door veel spannendere dingen. Zo heerlijk, zijn armen om mij heen, dat heb ik zo gemist. Daarna wandelden we in de kasteeltuin. Er was zoveel wat we elkaar wilden vertellen. Inmiddels zijn we drie maanden verder, onze kinderen hebben kennisgemaakt met elkaar, en onze eerste gezamenlijke vakantie was echt fantastisch. We voelen ons helemaal thuis in elkaars huis, onze kinderen kunnen goed met elkaar overweg. Ik ben nog net zo verliefd op hem als de eerste dag, en het wordt alleen maar beter naarmate we meer overeenkomsten ontdekken bij elkaar. Wij horen echt bij elkaar. Ik ben zo verliefd op hem, soms weet ik me van blijheid geen raad. Na twee mislukte relaties, heb ik op mijn 42e de grote liefde van mijn leven ontmoet. "Marcel: .Ik zei al vanaf het begin dat ik haar leerde kennen: dit is voor de eeuwigheid, en tot op vandaag voelt het zo goed om bij haar te zijn. Bij haar ben ik thuis, waar we ook samen zijn. Ik heb haar gevraagd om bij me te komen wonen, en ik ben vast begonnen met opruimen in mijn huis, om ruimte te maken voor Madeleine, haar dochter en de drie katten."

* Madeleine werkt als webredacteur en Marcel is architect. De namen zijn op verzoek van het stel gefingeerd.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)