> Succesverhalen > Romeo (41) en Julia (35)

Alle succesverhalen

Romeo (41) en Julia (35)

Toen het wandelpad wat smaller werd, greep Julia (35) haar kans: "Ik pakte zijn hand en vertelde hem dat ik het zo gezellig met hem vond." Daarna gebeurde bijna als vanzelfsprekend. En zijn Romeo (41) en Julia inmiddels onafscheidelijk. Een ingezonden verhaal.

Julia: "Ik probeerde het ijs te breken, maar Romeo had het te druk met andere contacten en kon niet direct antwoorden. Na twee weken maakte Romeo zijn profiel weer zichtbaar. Ik stuurde hem een contactverzoek en daarmee is het e-mailcontact op gang gekomen. De e-mailcontacten waren al snel heel open en na een paar uitwisselingen kregen we al een goed beeld van elkaar. Het eerste bel-contact werd via een echte originele ouderwetse postkaart afgesproken. Na twee weken bijna dagelijks e-mailen besloten we een wandelafspraak te maken."

Wandelen
Julia: "Het vertrouwen was inmiddels al zo groot dat Romeo, mij thuis kwam ophalen om naar Oostvoorne te rijden en daar in de duinen te wandelen. We begonnen te wandelen, in de regen, over een smal pad waar we niet naast elkaar konden lopen. Toen het pad wat breder werd pakte ik zijn hand vast en zei: 'Ik vind het zo gezellig met jou'. Daarna hebben wij elkaar niet meer losgelaten. Om 15:30 uur besloten we lekker natgeregend thee te gaan drinken in een strandpaviljoen. Thee drinken werd nog meer thee met een stuk appelgebak en daarna ook nog samen gegeten. Om 20:30 uur vetrokken we pas richting huis. Deze eerste dag samen voelde heel vertrouwd en we hebben veel gelachen en gedeeld. De woensdag na de wandeling misten we elkaar en hebben we elkaar weer ontmoet om daarna niet meer zonder elkaar te zijn."

Zestienjarigen
Romeo: "Met de kerstdagen en oud en nieuw ben ik naar het buitenland gegaan op familiebezoek. Deze reis was al afgesproken, maar werd nu wel ingekort om toch nog wat langer bij elkaar te kunnen zijn. Toch was het nog een reis van twee weken. Dat waren twee moeilijke weken, zo zonder elkaar. Het gaf ook vertrouwen dat het wel goed zit. Een vreemde ervaring, eerst drie weken zo intens met elkaar optrekken en dan ineens een grote afstand. Gelukkig was er internet en telefoon en hadden we dagelijks contact met elkaar. Weer bij elkaar pakten we de draad gewoon weer op en voelen ons nog steeds als twee verliefde zestienjarigen."

Appelgebak eten
"Het is als een droom zoals we nu samen zijn. We hebben allebei het gevoel dat we elkaar al jaren kennen, zo vertrouwd als het samen is. We gaan binnenkort voor het eerst samen op vakantie. We gaan samen vol vertrouwen de toekomst tegemoet. Samen zijn geeft een gevoel de wereld aan te kunnen en brengt in ieder van ons het mooiste boven. Het is eigenlijk niet te begrijpen dat we zolang niets van elkaar wisten. Onze profielmatch was 61% en we hebben inderdaad dezelfde interesses en een overeenkomstige levensstijl: natuur, milieubewust, koken, wandelen, appelgebak eten, veel samen zijn en knuffelen", eindigt het Parship-koppel.

* Julia is woonbegeleidster en Romeo werkt als geofysicus. De namen zijn op verzoek van het stel gefingeerd.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)