> Succesverhalen > Margreeth (45) en Bob (49)

Alle succesverhalen

Margreeth (45) en Bob (49)

"Ik voel me net weer achttien", vertelt Margreeth (45). Samen zwemmen in de hoge wilde golven en niet weten wat te doen bij het afscheid. Ook Bob (49) geniet met volle teugen. Dit Parship-koppel is pas vier maanden samen en weet zeker dat zij samen oud willen worden. In een ingezonden verhaal vertellen zij over hun bloeiende liefde.

Margreeth: "De trap nat van de verf, mijn dochter pas halverwege haar kamp, en ik ontvang een reactie op mijn contactverzoek aan Bob. Hij excuseert zich dat hij me vijf dagen heeft laten wachten. Maar ik vind het juist heel snel. We mailen die avond twee keer en de volgende dag bellen we. Ik vertel hem dat ik niet na elk gesprek een afspraak wil maken. Hij vraagt: 'Hoe is dat deze keer?'. 'Ik wil je graag zien', zeg ik. Gek mens ben ik: drie jaar min of meer bewust alleen geweest, totdat ik weer een relatie wil en dan opeens voel ik alle weerstand in me wegvloeien. Ik wilde weer, en de volgende dag hadden we afgesproken op het strand."

Intense gesprekken
Bob: "Ik had me net aangemeld bij Parship. En gelijk ontving ik een drietal contactverzoeken. Ik reageerde op die van Margreeth. Vooral de tekst over haar 'anders' zijn sprak me gelijk aan. En hoe snel het dan kan gaan. Op woensdag twee keer gemaild; donderdagochtend foto's uitgewisseld; 's avonds gebeld en de volgende dag om 13.00 uur een afspraak op het strand van Katwijk. Wat 'viel' ze leuk uit haar auto. Er gebeurde gelijk iets met me. We zijn in het slechte augustus zomerweer gaan wandelen in de stromende regen. We voerden intense, luchtige en boeiende gesprekken. Veel steelse blikken. Tot het weer ineens opklaarde. Het was een prachtig moment van stilte. Daar zaten we op mijn jas, uitkijkend over hoge golven. Wat een eerste date!"

Hoge golven
Margreeth: "Ik verdronk in zijn helblauwe ogen en zijn malle verhalen. We wandelden ongehinderd door de regen. En we zijn zelfs gaan zwemmen. Als enigen, in hoge wilde golven. Ik genoot en voelde een verlangen samen te blijven, langer dan de parkeermeter ons toestond. Hoe pak ik zoiets aan zonder me al te kwetsbaar te maken? Blijkbaar sprak mijn lichaamstaal boekdelen. Bij de auto, onze zandvoeten drogend, zei Bob: 'Voor mij hoeft deze dag nog niet afgelopen te zijn'. Een warme golf spoelde door me heen!"

Goed gevoel
Bob: "We hebben niet alleen gekeken naar de golven, we hebben er ook nog in gezwommen. Wat een vonken sprongen er over. En hoe dan verder? Daar sta je dan: allebei bij je eigen auto. Eigenlijk wil je bij haar blijven. Haar beet pakken. Zeggen wat je voelt. Ik heb voorzichtig gezegd dat ik nog wel iets met haar wilde gaan doen. En zij gelukkig ook met mij. We hadden samen nog een fantastische middag en avond. Veel gepraat, ook over onze gevoelens voor elkaar. En veel gelachen. Als je wat ouder bent zijn er veel grappige verhalen. 's Nachts reed ik met een goed en warm gevoel naar huis."

Net achttien
Margreeth: "Ik voel me net achttien. Wat passen we goed bij elkaar; wat gaat alles gemakkelijk. We voelen elkaar zo aan. Na een week of zes, zien onze dochters elkaar. We eten bij Bob met het bord op schoot, een beetje aftasten en wennen. Achteraf bleken we alle vijf wel zenuwachtig geweest te zijn! Tijdens de herfstvakantie zijn we een paar dagen naar een natuurvriendenhuis geweest. Alle dochters namen een vriendinnetje mee. Een club van acht! Ik geniet er van. Soms wordt me gevraagd waar ik Bob van ken. 'Gewoon, opgedoken uit zee', zeg ik dan. Om daarna uit te leggen dat Parship een ideaal middel kan zijn om een handje te helpen."

Samen oud
Bob: "Nu, vier maanden later, gaan we nog steeds intens en zeer verliefd met elkaar om. Als het maar enigszins kan, zijn we samen. We zijn ook een aantal keren op pad geweest. Naar de Veluwe; naar een zeer romantisch kasteel in Zuid-Limburg en natuurlijk naar het strand. Daar hebben we allebei iets mee. Ik had niet meer echt verwacht dat dit nog mogelijk was. Zoveel liefde en warmte. Zoveel genieten. We maken zelfs al plannen voor de toekomst. En denken over samenwonen. Samen oud worden."

* Bob en Margreeth werken allebei in het basisonderwijs en wonen respectievelijk in Rotterdam en Leiderdorp.

 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)