> Succesverhalen > Anna (48) en Ruud (52)

Alle succesverhalen

Anna (48) en Ruud (52)

In sneltreinvaart zit hun relatie sinds het eerste contactverzoek op Parship.nl. Lees hier hoe Anna's droom toch nog uitkomt tijdens romantisch tafelen in Venetië. Want op een relatie - laat staan een huwelijk - had Anna (48) niet meer gerekend. "Het was één keer zien en direct raak met Ruud (52)".

Ik had eerder gekeken op datingsites, maar vond het een hele zoektocht tussen al die foto's en overenthousiaste teksten. Daarom sloeg ik toch weer ouderwets de krant open bij 'man zoekt vrouw'. Daar viel mijn oog op een advertentie met de psychologische test van Parship. Die heb ik toen meteen ingevuld. En niet voor niets. Het ging echt razendsnel.
Na twee dagen had ik al contact met Ruud. We belden: een telefoongesprek van vier uur tot diep in de nacht. Drie dagen later was onze ontmoeting. Het was één keer zien en direct raak. Daarna zijn we geen dag meer zonder elkaar geweest. Het klinkt curieus, maar waarom zou je er niet van genieten."

72 Match-punten
"Het was liefde op het eerste gezicht. Ik wil niet zeggen dat we elkaar meteen in de armen vlogen, maar er waren onmiddellijk vonken. Op alle fronten klopte het. Zijn stem en intonatie aan de telefoon. Zijn uitstraling. Zijn humor. Hij is de juiste persoon op de juiste plek. En we accepteren elkaar zoals we zijn. Echt heel bijzonder.
Ruud vond dat we met 72 match-punten een hoge waardering op de Parship-test hadden. En inderdaad, het past erg goed. We lezen dezelfde krant, hebben dezelfde interesses en stimuleren elkaar. Ruud is belezen en weet veel van films. Ik weer meer van kunst, cultuur en muziek. En ja, 't klikt ook emotioneel én niet onbelangrijk: er is fysieke aantrekkingskracht!"

Kopschuw voor relaties
"Ik rekende niet meer op een relatie. Ik ben weduwe en al lang alleen. Een paar jaar geleden heb ik kort een relatie gehad. Maar dat was kwakkelen. Toen weer een hele poos niets. Ik werd zelfs kopschuw voor relaties. Maar wat wil je, die perfecte partner vind je niet zomaar als je een drukke baan hebt, en niet in de kroeg of in het verenigingsleven zit.
Ruud is al een tijd gescheiden en heeft twee kinderen. Zij vinden het fijn dat hun vader nu zo gelukkig is. Ook accepteren ze mij, dat vind ik heel plezierig. Tja, Ruud is een enorme verrijking van mijn leven. Ik had niet durven dromen dat dit nog zou gebeuren. We hebben ook serieuze plannen: samen een huis zoeken en volgend jaar trouwen."

Aanzoek
"Ruud vroeg me ten huwelijk in Venetië. Niet in zo'n gondel - daarvoor moet je op de kade in een file staan, maar tijdens een romantisch diner met heerlijke vis en mosselen. Het gevoel, de intuïtie, het zeker weten. Het was er allemaal. Ook al kenden we elkaar nog maar tweeënhalve maand. De trouwerij wordt een groots feest met alle mensen met wie ik de afgelopen jaren fijne momenten heb gekend. Ik wil dit graag met hen delen. Er komt in ieder geval geen receptie waar je spataderen van krijgt; eerder een Zuid-Amerikaans salsafeest. Ja, het gaat heel erg snel. Maar wat kan ik zeggen: hoe ouder, hoe gekker?"

* Anna is arts en woont in Zeist. Ruud is consultant en woont in Amersfoort. Beide namen zijn op verzoek van de geïnterviewden gefingeerd.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)