> Succesverhalen > Ria (52) en Cor (59)

Alle succesverhalen

Ria (52) en Cor (59)

"Na een lange eenzame winter besloot ik om te gaan internetdaten. Via mijn dochter kwam ik bij Parship terecht. Het was toen begin april. Gelijk vond ik de werkwijze interessant. Het invullen van het profiel en de psychologische test laat je over jezelf nadenken", vertelt Ria (52). Een ingezonden verhaal van Parship-koppel Ria en Cor (59).

Cor: "Ik vulde gewoon het woordje date in op de zoekmachine en kwam zo bij Parship terecht. Ik had drie dames ontmoet voordat ik met Ria in contact kwam. Het contact tussen ons tweetjes ging redelijk snel; je kunt wel zeggen supersnel! In de week van 9 april hebben wij de eerste mailcontacten gehad waarin Ria nog wat afwachtend was. In de week daarop stelde ik voor om onze telefoonnummers uit te wisselen. Na een kleine aarzeling is Ria daarop ingegaan. Op 27 april was onze eerste afspraak."

Strand
Ria: "Dit was voor mij mijn eerste date en ik wilde toch rekening houden met de raadgevingen die via Parship gegeven werden. Ik nam een meer afwachtende houding aan. Maar Cor drong er op aan om zo vlug mogelijk met elkaar te bellen. Achteraf gezien ben ik zo blij dat ik spontaan op deze uitnodiging ben ingegaan. Zo dronk ik al snel een kopje koffie bij Cor in de tuin. We wonen maar dertig minuten rijden bij elkaar vandaan." "Na een fikse strandwandeling hebben we gezellig gedineerd. We voelden beiden dat het klikte. De volgende dag belde Ria mij en we waren dezelfde avond weer samen. Vanaf dat moment is het zeer snel gegaan en zijn we wekelijks vier of vijf dagen samen", vult Cor aan.

Barbecue
Cor: "Al op de maandag na ons eerste afspraakje had Ria een barbecue met al haar kinderen met aanhang georganiseerd. Voor mij een vuurdoop die heel goed is verlopen. Voor ons beiden geldt dat onze kinderen een belangrijke plaats innemen binnen ons leven." Ria en Cor: "We voelen ons erg goed bij elkaar, en er is rust en genegenheid. De liefde bloeit iedere dag een beetje meer op. Ook in de gewone dagelijkse dingen kunnen we het goed met elkaar vinden. We vinden het fijn om elkaar op alle vlakken te verwennen. We genieten van ieder moment dat we samen zijn. De dagen die we apart doorbrengen besteden we aan onze eigen contacten."

Cuba
"Binnen onze kennissenkring praten we open over de manier waarop we met elkaar in contact zijn gekomen. Het is een Nederlands-Belgische relatie en regelmatig wordt de vraag gesteld: "Hoe hebben jullie elkaar leren kennen?" Logisch dat Parship dan ter sprake komt. Ook over het persoonlijkheidsrapport kunnen we alleen maar positief zijn. Zo wordt dikwijls de nagel op de kop geslagen. Met een match van 67% hebben we een hoge overeenkomst bij gewoontes en interesses. En dit maakt het dagelijkse leven gemakkelijker. Gelukkig zijn er ook nog dingen die we van elkaar moeten ontdekken. Wij hebben nu zes weken een relatie en vinden allebei dat het fantastisch gaat en staan vandaag, 7 juni, aan de vooravond van een zestiendaagse vakantie op Cuba."

* Cor is logistiek manager en Ria is huisvrouw.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)