> Succesverhalen > Germa & Rene

Alle succesverhalen

Germa & Rene

De conclusie van Parship na het invullen van hun testen luidde: “Een match van 64%, uw persoonlijkheden passen echt goed bij elkaar. U hebt bovendien gemeenschappelijke interesses en hobby's. Met het oog op uw voorkeuren en gewoontes, kunt u in een relatie met NWACL576 in het dagelijkse leven de nodige harmonie verwachten. U zou moeten overwegen om contact op te nemen.” En dat hebben ze gedaan, met als resultaat een bijzondere relatie.

Rene (49) stuurde de eerste mail, en schreef: “Ik ben niet wanhopig op zoek naar, maar een leuk contact en wellicht meer is wel wat ik wil en koester. Mijn leven is goed, maar als 1 + 1 = 3 kan zijn, schijnt zelfs de zon in donkere dagen.” Zijn tekst sprak Germa (43) aan, want zo voelde het voor haar ook. Ze mailden over en weer. Maar dan valt het van Germa’s kant wat stil door tijdgebrek. Na een week mailde Rene: “Ik begin of sluit graag in respect, ondanks dat je de ander niet kent.” Op dat moment dacht Germa: je hebt gelijk, wat een wijsheid. En daarmee begon het.

 
Feel

Germa en Rene wisselden telefoonnummers uit. Er volgden urenlange gesprekken. Aan het eind van een van die lange telefoongesprekken zong Rene het nummer ‘Feel’ van Robbie Williams voor Germa. Hoe kun je een man weerstaan die ’s avonds laat voor je zingt? In het begin dachten ze nog: laten we het gewoon lekker rustig aan doen, we zien wel. Met elkaar mailen en bellen is leuk, maar een echte afspraak is meteen weer een stap verder. Toch kwam die afspraak er na een week al. De ochtend van hun afspraak stuurde Germa voor de grap een sms met de tekst: “Ik weet niet wat ik aan zal trekken.” Rene vreesde toen even dat het niets zou worden die middag.

 
Oerknal

Toen ontstond er tijdens die ontmoeting iets, wat Germa en Rene een tweede oerknal noemen. Het was meteen raak, het was gewoon liefde op het eerste gezicht. Na een kop koffie in een cafeetje besloten ze om een stukje te gaan lopen. Bijna gelijktijdig keken ze elkaar daar aan, en zeiden: “Ik zou je wel willen zoenen!” Het bleek zo te klikken dat ze bijna geen moment meer van elkaar vandaan zijn gegaan.

 
Droom

Drie dagen na de eerste ontmoeting moest Germa ’s avonds thuis doorwerken en Rene stelde voor wat broodjes te halen. Wat toen volgde was een avond waarin ze allebei aan het werk waren, zonder met elkaar te praten. Maar het was goed zo, het leek wel of ze elkaar al jaren kenden. Was dit misschien een droom? Ze knepen elkaar in de eerste weken vaak, gewoon om even te checken of ze droomden.

 
Hectische tijden

Er volgden hectische tijden, van veel heen en weer rijden tussen hun woonplaatsen die vijftig kilometer uit elkaar liggen. Het leek wel of alles in hun leven opeens op zijn plaats viel. Germa en Rene zijn allebei zelfstandige mensen, die prima alleen kunnen leven, maar samen was alles plotseling veel beter en vooral mooier in het leven. Na zes weken besloten ze om te proberen hoe Germa’s poezen het zouden vinden om te verhuizen naar een huis met een tuin. Zij vonden het geweldig. En Germa en Rene natuurlijk ook. Vier maanden na hun eerste kennismaking gingen ze officieel samenwonen.

 
Huwelijk

Vijf dagen na hun eerste jaar samen traden ze in het huwelijk. Ze hebben er een geweldig feest van gemaakt met de zonen van Rene als zijn getuigen. Germa’s getuigen zijn haar beste vriendinnen, compleet met engelvleugeltjes; hun huwelijk voelt als de hemel op aarde. Het is een dag geworden waarvan ze ruim een jaar geleden niet gedacht hadden dat het ze ooit zou overkomen. Zoveel liefde en geluk, dat gebeurt toch alleen maar in een sprookje? “Nee hoor”, zeggen Germa en Rene, “in het echte leven kan het ook, dankzij de bemiddeling van Parship.”

 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)